Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 60 χιλιάδες και χάλασε το deal με Κυπριακή ομάδα!

Μια μεταγραφή που έμοιαζε δεδομένη, δεν προχώρησε και ο λόγος ήταν η επιλογή του ποδοσφαιριστή ανάμεσα σε 60 χιλιάδες υποψηφίους!

Ο συμπατριώτης μας Μάικλ Θαλασσίτης, διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κύπρου, από τα τέλη Μαΐου ήταν σε επαφές με Κυπριακή ομάδα για την επιστροφή του στην πατρίδα μας, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Κυπριακό πρωτάθλημα αφού μέχρι στιγμής έχει συμμετοχές μόνο σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών της Αγγλίας.

Οι επαφές του με την διοίκηση και το τεχνικό τιμ της ομάδας που τον αξιολογούσε ήταν σε προχωρημένο στάδιο και όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωση της απόκτησής του. Ωστόσο κάτι αναπάντεχο άλλαξε τα δεδομένα και χάλασε το deal!

Ο Θαλασσίτης δήλωσε συμμετοχή στο reality με όνομα «Love Island» και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 60 χιλιάδες υποψήφιους! Όπως γίνεται κατανοητό, απ’ την στιγμή που μπήκε στο σπίτι δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει η πράξη με την Κυπριακή ομάδα.

Έτσι, η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου σέντερ φορ και ο Θαλασσίτης δοκίμασε νέες εμπειρίες, μακριά από το… χορτάρι! Και λέμε δοκίμασε, μιας και η παραμονή του στο παιχνίδι διήρκησε μόλις λίγες ημέρες αφού ψηφίστηκε και αποχώρησε από το σπίτι!