ΔΥΟ + καλοδεχούμενοι δανεικοί όπως ο Εγγλέζου

Τις εννιά μεταγραφικές κινήσεις έφτασε αισίως η Νέα Σαλαμίνα μετά την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μιντίκκη. 

Μετά το «κρεσέντο» ανακοινώσεων  πλέον μπαίνει μια μικρή παύση και δη μέχρις ότου επιστρέψει ο Λιάσος Λουκά από τη Ρόδο (πραγματοποιεί μαθήματα απόκτησης του διπλώματος pro). Ο κύριος όγκος δουλειάς έχει ήδη γίνει αφού το μόνο που υπολείπεται ουσιαστικά είναι η έλευση ενός ποιοτικού περιφερειακού που να μπορεί να καλύπτει επίσης τη θέση του δεύτερου επιθετικού.  Από κει και πέρα, για εμπλουτισμό  των επιλογών του ρόστερ χρειάζεται ένας ακόμη στόπερ. 

-Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι καλό στην αγορά και γι’ αυτό το εν λόγω παράθυρο θα μείνει ανοικτό μέχρι πέσουν τα κασέ καλύτερων περιπτώσεων (με τα υπάρχοντα δεδομένα η ομάδα δεν μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση).

Τέλος το κομμάτι περαιτέρω μεταγραφών θα είναι μόνο για την απόκτηση αξιόλογων δανεικών που δεν στοιχήζουν οικονομικά. Ένας εξ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ο Νικόλας Εγγλέζου αλλά το πρώτον και τον τελευταίο λόγο έχει ΑΕΚ (οποιαδήποτε κουβέντα θα γίνει αν κρίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ότι πρέπει να παραχωρηθεί πάλι δανεικός). 

*Να σημειωθεί ότι και φέτος προτιμήθηκαν κατά βάση γνώριμες λύσεις. Χαρακτηριστικά από τις 9 μεταγραφές μόνο 2 είναι από άγνωστες προς το κυπριακό κοινό περιπτώσεις. Ο λόγος για τους Παπαδόπουλο και Κορέιρα.