"Τους έφταιξε η γριούλα/Ονομάζονται μαχητές αλλά δεν ξέρω εναντίον ποιών μάχονται"

Ο Τόμυς Κουής σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Άστρα, μίλησε για τα επεισόδια στο φιλικό με το ΑΠΟΕΛ...

Αρχικά: "Στο Δασάκι υπάρχει κλειστό κύκλωμα. Ο πρόεδρος είναι σε επαφή με την Αστυνομία και σύντομα θα γνωρίζουμε αν το σύστημα ήταν σε λειτουργία και αν έχουν καταγραφεί πλάνα. Το κλειστό κύκλωμα το χειρίζεται αποκλειστικά η Αστυνομία. Νομίζω ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν αρκετά. Είναι λυπηρά πράγματα... Σε κάνουν να σκέφτεσαι αν πρέπει να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο ή αν πρέπει να μείνεις σπίτι σου".

Για τον τραυματισμό της γριούλας: "Είχε εκδορές στο χέρι και στο πρόσωπο γιατί δέχθηκε βίαιο σπρώξιμο με αποτέλεσμα να καταλήξει πέντε σκαλοπάτια κάτω από εκεί που ήταν. Έφταιξε αυτή η γυναίκα... Λυπάμαι αφάνταστα. Τώρα μιλάμε για τους συγκεκριμένους αλλά δεν είναι οι μοναδικοί. Αυτά αμαυρώνουν το όνομα ενός ιστορικού σωματείου που έχει προσφέρει πάρα πολλά σε αυτό τον τόπο. Έρχονται αυτοί οι ακατανόμαστοι να κλέβουν το όνομα της Ανόρθωσης και να βγάζουν τα προβλήματά τους".

Συμπλήρωσε επίσης πως... "Αν γίνει ένας έλεγχος σε αυτούς που έκαναν ότι έκαναν το Σάββατο, ίσως η συντριπτική πλειοψηφία να μην έχει υπηρετήσει καν στην Εθνική Φρουρά. Κατά τα άλλα ονομάζονται μαχητές αλλά δεν ξέρω εναντίον ποιών μάχονται...

Υπήρχαν μικρά παιδιά, είδαμε μαχαίρι να βγαίνει. Κρατούσαν ρόπαλα, ξύλα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχαν στο μυαλό τους. Οι Τούρκοι είναι μερικά μέτρα μακριά αν ήθελαν να δείξουν παλληκαρισμούς...".