Οι Κύπριοι προπονητές στηρίζουν τον Μπεν Σιμόν

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών, εκφράζει τη στήριξή του προς τον νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό Ραν Μπεν Σιμόν.

"Ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, εκ μέρους των χιλίων και πλέον διπλωματούχων Κύπριων προπονητών, εκφράζει τη στήριξή του προς τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Ραν Μπεν Σιμόν και του εύχεται Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο της καθοδήγησης της Εθνικής μας ομάδας στο δρόμο των επιτυχιών. 

Παρά την πάγια θέση του Συνδέσμου πως ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών επιβάλλεται να είναι Κύπριος, ιδιαιτέρως μετά την αναβάθμιση της Σχολής Προπονητών της ΚΟΠ, εντούτοις, ο Σύνδεσμος θα σταθεί στο πλευρό του 46χρονου τεχνικού και του επιτελείου του, στην προσπάθεια διάκρισης, η οποία αρχίζει από τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

Παράλληλα ο ΣύνδεσμοςΠροπονητής, που με ικανοποίηση βλέπει ότι είναι Κύπριοι οι 9 από τους 14 προπονητές Α’ Κατηγορίας για τη σεζόν 2017-18, εκφράζει την ετοιμότητά του να συνεργαστεί με τον κ. Μπεν Σιμόν, για την ανάπτυξη της προπονητικής στην Κύπρο, αλλά και να τον βοηθήσει στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της Εθνικής Ανδρών.

Ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου εύχεται μια πετυχημένη και παραγωγική θητεία στον κ. Μπεν Σιμόν".