Η Κύπρος στην κορυφή της Ευρώπης! (ανάλυση βαθμολογίας)

Το Ευρωπαϊκό 2017/18 άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τις ομάδες μας που μετράνε 6 στις 6 προκρίσεις. Βασικά σχεδόν δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε πιο δυνατά αφού έχουμε 11 νίκες σε 12 αγώνες (μοναδική ισοπαλία εκείνη της ΑΕΚ εκτός με την Λίνκολν).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυτή την στιγμή η Κύπρος να έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς από ΟΛΕΣ τις χώρες! Προσθέσαμε 2.875 βαθμούς και ακολουθούν η Δανία και το Ισραήλ με 2.500. Πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως οι ομάδες από τις δυνατές χώρες (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία κλπ) ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους επομένως είναι δεδομένο πως δεν θα είμαστε για πολύ στην... κορυφή.

Στην ουσία τώρα, αυτοί οι 2.875 βαθμοί - με τα σημερινά δεδομένα πάντα - μας ανεβάζουν στην 21η θέση για την έναρξη της σεζόν 2018/19. Φέτος ξεκινήσαμε απ' την 24η. Βέβαια είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και τα πάντα θα αλλάξουν στην συνέχεια.

Από του χρόνου χάνουμε την βαθμολογία του 2012/13, δηλαδή 4.000 βαθμούς και θα αντικατασταθεί με όσους μαζέψουμε φέτος. Με τους 2.875 μέχρι στιγμής είμαστε σε εξαιρετικό δρόμο για να τους "καλύψουμε" από νωρίς στην σεζόν όμως θα δούμε τι θα φέρει η συνέχεια...