4.5G Δύναμη στην επικοινωνία σου

Mέχρι σήμερα, μπορούσες να απολαύσεις στο κινητό σου ταχύτητες μέχρι και 150 Mbps με την τεχνολογία 4G. Αρκετά υψηλή ταχύτητα για τους σύγχρονους ανθρώπους που βρίσκονται μόνιμα σε κίνηση και το κινητό τους αποτελεί την επέκταση του εαυτού τους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 

 


 
Η Cytamobile-Vodafone, γνωρίζοντας πόσο γρήγοροι είναι οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου, αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει το δίκτυό της για να μπορείς να απολαμβάνεις και να μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου μοναδικές στιγμές κι εμπειρίες! 
 

 

 

Για τον λόγο αυτό, έχει εισαγάγει το υπερσύγχρονο δίκτυο 4.5G!
Έτσι πλέον, η Cytamobile-Vodafone σου προσφέρει μέγιστες ταχύτητες μέχρι και 525Mbps, ενώ σύντομα αξιοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει το δίκτυο, οι ταχύτητες θα φτάνουν τα 700Mbps. 

 

Έχοντας στα χέρια σου ένα εργαλείο όπως το 4.5G, επαναπροσδιορίζονται τα όρια του χώρου και του χρόνου στην επικοινωνία σου. Το αναβαθμισμένο δίκτυο της Cytamobile-Vodafone είναι ό,τι πιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κυπριακή αγορά με κάλυψη και γρήγορο internet, όπου κι αν βρίσκεσαι, ανά πάσα στιγμή. Έτσι, η Cyta συγκαταλέγεται σε μια επίλεκτη ομάδα τηλεπικοινωνιακών οργανισμών σε όλο τον κόσμο, που διαθέτουν τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα δίκτυα. 
 
Ανακάλυψε κι εσύ τη δύναμη στην επικοινωνία σου με το 4.5G, το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο δίκτυο στην Κύπρο, από τη Cytamobile-Vodafone. Συνδέσου ή ανανέωσε ένα πρόγραμμα RED και πάρε 20% έκπτωση στη βασική συνδρομή για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου. Οι υφιστάμενοι πελάτες RED, απολαμβάνουν διπλάσια ΜΒ για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Μάθε περισσότερα για το 4.5G εδώ!