Η adidas Football παρουσιάζει τη νέα έκδοση του NEMEZIZ από τη συλλογή Ocean Storm

- Το Ocean Storm NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY έρχεται σε εντυπωσιακές μπλε και τιρκουάζ αποχρώσεις
- Το σχέδιο του NEMEZIZ είναι εμπνευσμένο από τη μέθοδο της περίδεσης για μεγαλύτερη σταθερότητα και ευελιξία
- Το νέο παπούτσι θα φορεθεί από τους Leo Messi, Roberto Firmino και Julian Draxler

Η adidas παρουσιάζει τη νέα έκδοση του NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY, την πιο πρόσφατη καινοτομία του brand. Σχεδιασμένο για να ενισχύσει την απόδοση των πιο ευέλικτων παικτών, το NEMEZIZ βασίζεται στην αρχαία μέθοδο της περίδεσης που ενίσχυε τη σωματική και πνευματική δύναμη στον αθλητισμό και πρόσφερε επιπλέον υποστήριξη και ασφάλεια.

Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι εμφανή στο χαρακτηριστικό AGILITYBANDAGE του παπουτσιού που ενσωματώνει την τεχνολογία TORSIONTAPES η οποία ‘κλειδώνει’ το πόδι και παρέχει έτσι άψογη εφαρμογή. Το ενισχυμένο κολάρο ασφαλίζει τον αστράγαλο και επιτρέπει τις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης.
Η εξωτερική σόλα TORSIONFRAME διαθέτει εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή ενώ το TORSIONRIBS προσφέρει δυναμική υποστήριξη σε κάθε κίνηση, προσφέροντας την απαραίτητη ευκινησία. Το νέο AGILITYKNIT 2.0 εγγυάται τη μαλακή φόρμα του παπουτσιού και δίνει μία πανάλαφρη αίσθηση προσαρμογής.

Το εντυπωσιακό χρώμα με τις σκούρες μπλε και έντονες τυρκουάζ αποχρώσεις δένει αρμονικά με τις κίτρινες χαρακτηριστικές ρίγες της adidas στα πλαϊνά, δημιουργώντας ένα look που κλέβει τις εντυπώσεις και ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο.

Για να εξασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο ευκινησίας σε κάθε τερέν, το Ocean Storm NEMEZIZ είναι διαθέσιμο και στις εκδόσεις Cage και Street. Στην ίδια μοναδική απόχρωση με τη βασική έκδοση, οι επιπλέον εκδόσεις διαθέτουν τις τεχνολογίες TORSIONTAPES και AGILITYKNIT 2.0, χαρίζοντας στον παίκτη απαράμιλλη ευκινησία σε κάθε τερέν.

Η νέα συλλογή Ocean Storm NEMEZIZ είναι διαθέσιμη στα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.