ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ανεκτίμητης αξίας!

Πρόσφατα το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ είχε φιλοξενήσει ένα ενδιαφέρον θέμα σχετικά με τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ και αγέραστο Χρίστο Πογιατζή...

Σήμερα παρουσιάζουμε και το ντοκουμέντο του παίκτη-ίνδαλμα χιλιάδων ποδοσφαιρόφιλων της Κύπρου. Αυτή είναι η ποδοσφαιρική ταυτότητα του Χρίστου όταν το 1991 εγγράφηκε στα μητρώα της ΚΟΠ!!!

Ο Πογιατζής είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης με ποδοσφαιριστές που αποτελούν σημαία των ομάδων τους. Ο 39χρονος Χρίστος Πογιατζής έχει τα περισσότερα συναπτά έτη παρουσίας σε μια ομάδα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της γαλλικής ιστοσελίδας sportune.fr. Από τη σεζόν 1995-1996 αγωνίζεται στον Εθνικό, με απολογισμό 414 συμμετοχές (57 γκολ) στο πρωτάθλημα. Δηλαδή, για 21 σερί σεζόν, ο Πογιατζής αγωνίζεται στον Εθνικό!

Τι λέει ο ίδιος για αυτό το επίτευγμα;

«Με καλύπτουν απόλυτα τα λόγια του τεράστιου Τότι. Ότι το σπίτι σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Ο Εθνικός για μένα είναι η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που αγαπώ» δηλώνει στο kerkida.net ο Χρίστος Πογιατζής.

Προτάσεις, αλλά... μόνο Εθνικός

«Σε πολλές περιπτώσεις είχα την ευκαιρία να πάω σε μεγαλύτερες ομάδες. Σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες της Κύπρου μου είχαν κάνει πρόταση. Η αρχή έγινε με το ΑΠΟΕΛ το 1998, ακολούθησε η Ανόρθωση, ξανά το ΑΠΟΕΛ,  η Ομόνοια, ξανά η Ανόρθωση και μέχρι το 2009 ή 2010 που με ζήτησε η ΑΕΚ, για 12 περίπου χρόνια είχα την ευκαιρία να παίξω σε μεγάλη ομάδα. Επίσης, κουβέντα έγινε και με τον ΠΑΟΚ». 

Για το αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εγώ αισθάνομαι ότι μπορώ να αγωνιστώ για ακόμη μια σεζόν. Για διάφορους λόγους δεν είχα αρκετές συμμετοχές τα τρία τελευταία χρόνια. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα αποφασίσουμε το καλύτερο για τον Εθνικό».