ΣΕΝΤΡΑ με δύο τοπικά ντέρμπι ΚΑΙ άλλα ενδιαφέροντα

Μπήκαμε σε εβδομάδα έναρξης πρωταθλήματος. Τα ματς των ομάδων μας στην Ευρώπη και η... κουτσουρεμένη αγωνιστική δεν... κεντρίζει ωστόσο το ενδιαφέρον είναι μεγάλο αφού το πρόγραμμα της πρεμιέρας φιλοξενεί και δύο τοπικά ντέρμπι.

Το 79ο Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας αρχίζει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί το Μάη του 2018. Η φετινή χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μεταβατική μιας και με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, οι ομάδες της Α' Κατηγορίας θα μειωθούν σε 12 αφού θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες και θα ανέλθει από τη Β' Κατηγορία μόνο μια ομάδα. 

Σάββατο 19 Αυγούστου 
19:00 Εθνικής Άχνας - Αλκή Ορόκλινης
20:00 ΑΕΛ - Άρης
Κυριακή 20 Αυγούστου
19:00 Νέα Σαλαμίνα - Ανόρθωση
Δευτέρα 21 Αυγούστου
19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς 

*** Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Αμμοχώστου. Νέα εποχή με Λιάσο η Σαλαμίνα, νέα προσπάθεια διάκρισης με Αντρέα Παντελή και ανανεωμένη ομάδα η Ανόρθωση. Σημαντικό ματς και το μινι-ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ ως γηπεδούχο να φιλοξενεί τον Άρη. Πρώτο ματς στην μεγάλη κατηγορία για την Αλκή μετά από 4 χρόνια... πάει στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό του Γιώτη Εγκωμίτη, ξανά στα σαλόνια και ο Ολυμπιακός που έμεινε χωρίς μεταγραφές λόγω εμπάργκο, φιλοξενεί την Δόξα.

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ θα είναι και πάλι στα γήπεδα με LIVE κάλυψη των συναντήσεων. ΟΛΑ πάλι εδώ όπως έχετε συνηθίσει...