FIFA FIFPro World 11: Η Κύπρος ψηφίζει

Η Κύπρος συμμετέχει με τους ποδοσφαιριστές της Α’ αλλά και Β’ Κατηγορίας στη ψηφοφορία για την καλύτερη ενδεκάδα στον κόσμο της σεζόν που πέρασε.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΠ:

Οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να ψηφίζουν για την επίσημη καλύτερη ενδεκάδα στον Κόσμο για τη σεζόν που μας πέρασε: “FIFA FIFPro World 11”. H FIFPro έστειλε για τον σκοπό αυτό, περισσότερα από εξήντα χιλιάδες ψηφοδέλτια σε 76 χώρες. Ανάμεσα τους και η Κύπρος που από φέτος συμμετέχει με τους ποδοσφαιριστές της Α’ αλλά και Β’ Κατηγορίας.

Η καλύτερη ενδεκάδα στον Κόσμο, πρόκειται να ανακοινωθεί στα Βραβεία Ποδοσφαίρου της FIFA στο Λονδίνο στις 23 Οκτωβρίου και θα αποτελείται από έναν τερματοφύλακα, τέσσερις αμυντικούς, τρεις μέσους και τρεις επιθετικούς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για την ανάδειξη της ψηφίζουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Η συγκεκριμένη διαδικασία έχει αλλάξει μορφή και πλέον δεν έχει διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους (πχ 2017) αλλά έχει ευθυγραμμιστεί με την πλειοψηφία των Πρωταθλημάτων που διεξάγονται από τον Αύγουστο μέχρι τον Ιούνιο (σαιζόν 2016-17).

Μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το άλμπουμ που θα ανανεώνεται, με τους ποδοσφαιριστές στη Κύπρο που ψηφίζουν την FIFA FIFPro World 11!