(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Έρχεται μόνο με 130 χιλιάδες / Θέλει εξωτερικό

Μετά και την γνωστοποίηση του ιδίου ότι μένει ελεύθερος από την ισραηλινή Χάποελ Ρανανά, ήταν απολύτως αναμενόμενο λίγο πριν την εκπλήρωση της μεταγραφικής περιόδου να προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Κύπρου που θέλουν ή ψάχνουν ενίσχυση στην μεσαία γραμμή.  Ο λόγος φυσικά για τον Μάρκο Αντάμοβιτς… 

Το www.kerkida.net  έψαξε για  τα δεδομένα της περίπτωσης του και σας τα μεταφέρει όπως ακριβώς έχουν αυτή την στιγμή…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Στο ενδεχόμενο που πάρει και τυπικά το χαρτί ελευθέρας του από το σύλλογο του Ισραήλ, προτερεότητα για τον 26χρονο Σέρβο είναι να μελετήσει τις ελκυστικές οικονομικά προτάσεις που έχει δεχθεί από Πολωνία και Τουρκία.

Από κει και πέρα, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε, μόνο εάν δεν βρει κάτι καλύτερο ή ο χρόνος για κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου τον  πιέζει ασφηκτικά  για να βρει ποδοσφαιρική στέγη είναι ικανό να στρέψει την προσοχή του προς την επιλογή ομάδας του πρωταθλήματός μας. 

Εδώ αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, το πρώτο μαξιλαράκι στο κασέ του για να τον δελεάσει κάποια ομάδα του νησιού για να τον κάνει δικός της είναι ένα ποσό κοντά στις 130 χιλιάδες.