ΜΑΤΣΑΡΑ με ΕΞΙ γκολ (φώτος)

Σ΄ ένα εξαιρετικό παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, Αλκή και Άρης εξήλθαν ισόπαλες σε… 3-3 στο Αμμόχωστος. Η Αλκή κρατούσε μέχρι το 92’ το υπέρ της σκορ (3-2) όμως ο Μαραγκουδάκης μίλησε τελευταίος ισοφαρίζοντας σε 3-3. 

Το www.kerkida.net ήταν στο στάδιο.

Τίποτα ιδιαίτερο στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κερδίσουν την μάχη του κέντρου προκειμένου να αναπτυχθούν ορθόδοξα. Με το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου στο Αμμόχωστος δεν σημειώθηκε καμία τελική προσπάθεια στις δύο εστίες. 

ΠΡΩΤΗ φάση και ΓΚΟΛ

Ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του τελική στο 18ο λεπτό. Ο Μεντζέτοβιτς έπειτα από σέντρα από αριστερά, κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλάτη στο τέρμα γύρισε κάνοντας το πλασέ για το 1-0 των φιλοξενουμένων. Η απάντηση της Αλκής ήρθε στο 24ο λεπτό και παρολίγον να κάνει το 1-1. Ο Σεμέδο ήταν αυτός που από την πάσα του Τριμπό βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής όμως του σουτ του αποκρούστηκε από τον Νουρεντινόσκι. 

Στο 30΄ ο Χαρή έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση της Αλκής έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Ο Σεμέδο ήταν αυτός που έκανε ωραία κίνηση στο κέντρο, έδωσε στον Φαμπρίτσιο ο οποίος γύρισε παράλληλα στην περιοχή εκεί όπου ο Χαρή εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ.

ΓΚΟΛ και 1-1

Στο 34ο λεπτό η Αλκή ισοφάρισε το παιχνίδι με τον Φαμπρίτσιο. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ο Νουρεντινόσκι δεν κατάφερε να μπλοκάρει σε δύο χρόνους… Ο Σεμέδο έκανε το σουτ και ο Φαμπρίτσιο έβαλε το κεφάλι του στην πορεία της μπάλας στέλλοντας την στα δίκτυα. Στο 41ο λεπτό ο Τιγκρουτζιά απείλησε ξανά για την Αλκή όμως το σουτ του δεν βρήκε στόχο. 

Δεύτερο μέρος:

Δύο λεπτά πέρασαν στο δεύτερο μέρος και η Αλκή έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σεμέδο. Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι του Νουρεντινόσκι όμως το σουτ του αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα του Άρη. 

Στο 52΄ ήταν η σειρά του Άρη με τον Φράγκο να απειλήσει… Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και έπιασε δυνατό σουτ το οποίο ωστόσο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πάρντο. Τρία λεπτά αργότερα ο Τριμπό έφυγε απέναντι από τον Νουρεντινόσκι όμως ο αμυντικός του Άρη έβαλε την κόντρα στο σουτ του με την μπάλα να καταλήγει τελικά σε άουτ. 

Στο 63ο λεπτό ο Χαμντί έπιασε δυνατό σουτ από πλάγια μέσα στην περιοχή όμως ο Νουρεντινόσκι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νικολίτα έφυγε απέναντι από τον Πάρντο όμως η λόμπα του πέρασε έξω. 

ΓΚΟΛΑΡΑ ο Σεμέδο!

Ο μεσοεπιθετικός της Αλκής στο 66ο λεπτό έκανε ωραία ντρίμπλα στον αμυντικό του Άρη, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Νουρεντινόσκι για την ολική ανατροπή της Αθάνατης

Απάντηση με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ φάουλ 

Ούτε τρία λεπτά δεν κράτησε το προβάδισμα της Αλκής αφού ο Φράγκος με τρομερή εκτέλεση φάουλ από πλάγια, πέρασε την μπάλα πάνω από το τοίχος νικώντας τον Πάρντο για το 2-2 στο Αμμόχωστος. 

Κι΄άλλο ΓΚΟΛ!

Απίστευτο παιχνίδι από το 60΄ και μετά. Η Αλκή κατάφερε να πάρει ΞΑΝΑ κεφάλι στο σκορ στο 71ο λεπτό με τον Φαμπρίτσιο. Ο Φραγκέσκου πήρε την μπάλα από δεξιά, γύρισε στην καρδιά της περιοχής εκεί όπου ο Βραζιλιάνος επιθετικός με σουτ νίκησε τον Νουρεντινόσκι για τρίτη φορά. 

Πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λέπτου, ο Πάρπας έκανε γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. 

ΜΑΡΚΟΣ στο 92΄! 

Ο Μαραγκουδάκης ισοφάρισε για τον Άρη στο 92΄ το παιχνίδι σε 3-3. Έπειτα από υποδειγματική ανάπτυξη των Λεμεσιανών η μπάλα έφτασε στον έμπειρο επιθετικό ο οποίος δεν αστόχησε μέσα από την περιοχή νικώντας τον Πάρντο για το τελικό 3-3.

ΑΛΚΗ: Πάρντο, Πάρπας, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού, Σεμέδο, Χαρή (76΄ Γραβριηλίδης) Τιγκρουτζιά (84΄ Ενγκομό) Πιεράτσι, Φαμπρίσιο, Ντιακιτέ, Τριμπό (59΄ Χαμντί) 

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Αουρέλιο (56΄ Κυριάκου) Μεντζέτοβιτς, (60΄ Ιονίτα) Φράγκος, (84΄ Μαλεκκίδης) Μαραγκουδάκης, Νικολίτα, Ντρομπάροφ, Λεονάρντο, Παναγή 

Κίτρινες:  Σεμέδο, Τριμπό/Μαραγκουδάκης, Νουρεντινόσκι, Παναγή

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

* Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA

Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy