''Ντροπιασμένοι, ό,τι και να μας πουν έχουν δίκαιο / Αναλαμβάνω την ευθύνη''

Ντροπιαστική χαρακτήρισε την  εμφάνιση και τη βαριά ήττα κόντρα στη Δόξα στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Λιάσος Λουκά.  

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη ξεκαθαρίζοντας ότι πρέπει να βοηθηθούν οι ποδοσφαιριστές για ένα νέο ξεκίνημα.

''Συγχαρητήρια στον Λούκα  Χατζηλούκα για τη δίκαιη νίκη τους η Δόξα ήταν ανώτερη και κέρδισε δίκαια. Εμείς κάναμε ένα κακό άσχημο παιχνίδι και την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε καινούργιο ξεκίνημα και να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και συμπαραστάθηκε και ότι και να μας πουν έχουν δίκαιο. Όσοι συμμετείχαμε σήμερα νιώθουμε άσχημα και ντροπιασμένοι. Εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές ακόμα και μετά από αυτό το κάκιστο παιχνίδι. Μπορούμε να βρούμε τα πόδια μας''.

Από τη μεριά του χαρούμενος από την εμφάνιση και την μεγάλη νίκη ο Λούκας Χατζηλούκας έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του... 

''Σύμφωνω με το Λιάσο κερδίσαμε δίκαια.. Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου''.

* Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA

Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy