Είναι πολλά τα ευρώ -Τσουχτερές χρεώσεις (Λεπτομέρειες)

Μπροστά μας η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στον Άρη δεν έχουν αποφασίσει ακόμα οριστικά ποια θα είναι η έδρα της ομάδας στη συνέχεια.

Σκέφτονται την επιλογή «Στέλιος Κυριακίδης» (πρώην Παφιακό), αφού δυσκολεύονται να αντέξουν το οικονομικό βάρος των χρεώσεων του ΓΣΟ για το Τσίρειο Στάδιο.

Έτσι για παράδειγμα, να σας αναφέρουμε ότι όπως μας έχουν ενημερώσει από τον Άρη, στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα οι εισπράξεις του αγώνα ήταν 7040 ευρώ και τα έξοδα (φύλλο εκκαθάρισης) ήταν 6700 ευρώ. Αν προσθέσουμε και τα 700 ευρώ που πλήρωσε ο Άρης για τους επιτηρητές, τότε πήγε… μέσα (-360 ευρώ).

Και ασφαλώς σε αρκετά παιχνίδια με ομάδες που κουβαλάνε πολύ λίγο κόσμο, η ζημιά είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.

Οι χρεώσεις του ΓΣΟ αρχίζουν από σχεδόν 5.500 ευρώ για κάθε παιχνίδι. Από κει και πέρα, αποκόπτει το 10% των εισπράξεων από τα εισιτήρια ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες έξτρα χρεώσεις. Ξέχωρα από το ποσοστό του δημοτικού φόρου (5% στις εισπράξεις) και δικαιώματα ΚΟΠ (2% στις εισπράξεις).

Η χρησιμοποίηση του Τσιρείου Σταδίου στοίχισε στον Άρη 174 χιλιάδες ευρώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τους «πράσινους».

Η προσφορά που έχει ο Άρης ενώπιον του από το στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» είναι πολύ πιο συμφέρουσα. Όπως μας έχει λεχθεί, είναι σχεδόν τριπλάσια η διαφορά.