"Ο Σκηνοθέτης/δικηγόρος δεν ήταν στις συναντήσεις με τους άλλους προέδρους"

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος πριν το ματς με τον Άρη μίλησε στην Cytavision και αναφέρθηκε στο θέμα Σεμέδο και στην συνάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη με τον Άντη Λάππα...

Για το ενδιαφέρον για Σεμέδο: "Απ' ότι είδα από τον εκπρόσωπο τύπου της Αλκής σήμερα, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Στη συνάντηση των προέδρων συζητήθηκαν κάποιες σκέψεις που έχουμε. Είναι γνωστό πως ο ΑΠΟΕΛ κοιτάζει ποδοσφαιριστές από πολλές Κυπριακές ομάδες, μας ενδιαφέρει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην Κυπριακή αγορά και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε. Ξεκαθαρίζω απ' εκεί και πέρα πως δεν υπάρχει κάποια δέσμευση, είναι ποδοσφαιριστές που αξιολογούνται και αναλόγως θα κρίνουμε".

Έγινε μια πολύ μεγάλη συζήτηση για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Αλκής. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες 72 ώρες συναντήθηκε με έξι προέδρους, οι τρεις εξ αυτών στο ίδιο εστιατόριο. Προφανώς αυτός ο σκηνοθέτης/δικηγόρος που ήταν εκεί και έκρινε πως βρήκε λαβράκι, δεν ήταν τις προηγούμενες μέρες άρα να έχουμε υπόψη μας να τον καλούμε για να μην δυσκολεύεται να βρίσκει τις φωτογραφίες".

Αν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος για τις συναντήσεις: "Ως ΑΠΟΕΛ πολλές φορές πήραμε την πρωτοβουλία για να συζητούμε θέματα ποδοσφαιρικά. Το κάναμε και άλλες χρονιές, το κάνουμε και τώρα. Ένα εκ των οποίων ήταν και το θέμα των τιμωριών για το οποίο δυστυχώς αργήσαμε. Είναι καλό να συζητήσουμε τώρα αρκετά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο θα κάνουμε συναντήσεις και με άλλους προέδρους".

***Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA. Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy