"Αν εξασφαλιστεί η παραμονή αλλάζουμε στόχο/Αμφίρροπο το ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ"

Δύο στα δύο για την Ομόνοια Αραδίππου με τον Μαρίνο Σατσιά να κάνει ονειρεμένο ξεκίνημα με τη νέα του ομάδα στη Β΄Κατηγορία.

Το kerkida.net, επικοινώνησε με τον Κύπριο τεχνικό που μας σχολίασε τη μέχρι τώρα πορεία του με τα περιστέρια, ενώ ως παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης με την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τη νίκη με ΠΑΕΕΚ… "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα αλλάξαμε τα δεδομένα κάνοντας μια αλλαγή για να βοηθήσουμε την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Έτσι δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και φτάσαμε στην ανατροπή".

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα και τη συνέχεια… "Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, αλλά δύο νίκες. Σημαντικό είναι να έχουμε σταθερότητα και να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Ο στόχος παραμένει η αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης αφού πέρσι η ομάδα γλίτωσε στην τελευταία αγωνιστική. Αν εξασφαλίσουμε την παραμονή και συνεχίσουμε τις νίκες οι στόχοι τροποποιούνται το Γενάρη. Αν όχι ο στόχος θα παραμένει ο ίδιος με τώρα".

Για τα 8 γκολ σε δύο ματς… "Είναι γεγονός πως έχουμε παραγωγικότητα στην επίθεση όμως πρέπει να προσέξουμε περισσότερο στο αμυντικό μας κομμάτι. Υπάρχουν ομάδες που είναι αρκετά σφιχτές στην άμυνα. Εμείς πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι στα μετόπισθεν".

Για το ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ… "Είναι πολύ σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ πως ο μεγάλος στόχος των ομίλων έχει επιτευχθεί. Μόνο να κερδίσουν έχουν κόντρα στην Τότεναμ και πιστεύω πως θα είναι αλλαγμένοι προς το καλύτερο. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και μέσα στο ΓΣΠ όλα μπορούν να συμβούν. Το είδαμε και στο παρελθόν αλλά και πιο πρόσφατα πως το ΑΠΟΕΛ ανατρέπει τα δεδομένα και βλέπει στα μάτια μεγάλους αντιπάλους."

Παίκτες βαρόμετρο για το ΑΠΟΕΛ και παίκτες της Τότεναμ που αποτελούν κίνδυνο… "Αν το ΑΠΟΕΛ θέλει καλό αποτέλεσμα πρέπει όλοι να ξεχωρίσουν. Αν το κάνουν ένας-δύο δεν νομίζω να καταφέρει κάτι. Από την Τότεναμ σίγουρα πρέπει να περιοριστεί η μεσοεπιθετική τους γραμμή και ειδικά οι Χάρι Κέιν και Έρικσεν".