ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ για την κόκκινη (Όλες οι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Σε ένα ντέρμπι που είχε πέντε γκολ και ανατροπή, η φάση που θα συζητηθεί περισσότερο είναι η αποβολή του Νίκου Βλασόπουλου στο φινάλε του πρώτου μέρους. Η... καυτή φάση στον αγώνα Δερύνεια-Ένωση Παραλιμνίου. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ με την θέση του Βλασόπουλου.

Μια αποβολή που επηρέασε ξεκάθαρα το παιχνίδι, μιας και την δεδομένη χρονικη στιγμή η Αναγέννηση ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και γενικότερα στεκόταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Βλασόπουλο (και τον προπονητή της Αναγέννησης), άλλαξε τα αριθμητικά και αγωνιστικά δεδομένα, κάτι που εκμεταλλεεύτηκε η ΕΝΠ στην επανάληψη και με τρία γκολ πανηγύρισε την νίκη.

Η φάση της αποβολής, ήταν μυστήριο σε όλους στο γήπεδο και τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον πρωταγωνιστή, τον Νίκο Βλασόπουλο και ο Ελλαδίτης μας ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με όσα μας είπε, στο ξεκίνημα του αγώνα, στο 2’, η Αναγέννηση πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε. Στις διαμαρτυρίες ο διαιτητής τιμώρησε με κίτρινη τον Φίλγκεϊτ (ΦΩΤΟ) ωστόσο όταν ήρθε η στιγμή να κιτρινίσει τον Βλασόπουλο για φάουλ στο κέντρο, του έδειξε δεύτερη κίτρινη λέγοντας του ότι είναι κιτρινισμένος. 

Κάτι το οποίο δεν ισχύει και απολύτως δικαιολογημένα έφερε την αντίδραση και την έκρηξη των γηπεδούχων.