ΠΡΩΤΟΣ ο Άλεξ για ΕΞΙ λόγους (Χάρισε 2 μηνιάτικα χωρίς να του ζητηθεί!)

Ειδική αναφορά στον Άλεξ Ντα Σίλβα απ' την επίσημη Ένωση, με ανάρτηση της στα social media. Ο Βραζιλιάνος άσος του Απόλλωνα, είναι ο πρώτος απ' τους πρώην παίκτες της Παραλιμνίτικης ομάδας που παρουσιάζεται και εκθειάζεται και αυτό γίνεται για έξι λόγους.

Αναλυτικά η ανάρτηση και η εξήγηση της ΕΝΠ:

Η τράπουλα ανακατεύεται και με ξένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα μας. Αρχή θα γίνει σήμερα με τον Βραζιλιάνο Άλεξ Ντα Σίλβα και οι λόγοι είναι πολλοί:

1. Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, λέει "ευχαριστώ" στην Ένωση που τον έφερε στην Κύπρο.

2. Όταν ήρθε στο Παραλίμνι, απαρνήθηκε τον μάνατζερ του που ήθελε υπογραφή μονοετούς συμβολαίου, σε αντίθεση με την Ένωση που ζητούσε δύο χρόνια. Από την πρώτη μέρα, διαισθάνθηκε ότι έκανε καλή επιλογή.

3. Έκανε "μαγικά παιχνίδια" στην Ένωση και γι αυτό το λόγο τον αποκαλούν σήμερα "El Mago".

4. Δικαίωσε τον προπονητή Τσεντομίρ Γιαννέσκι που τον έφερε στην Ένωση, που έλεγε στην Διοίκηση της Ένωσης ότι αν αυτός ο παίκτης κάνει τα μισά από όσα γνωρίζει, θα γράψει ιστορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Να αναφέρουμε όμως ότι ο "Μάγος" έδειξε την κλάση του με τη φυγή του κου Γιαννέσκι και τον ερχομό του Νικόδημου Παπαβασιλείου. Ενδιάμεσα της αλλαγής, στον πάγκο της Ένωσης έκατσε για ένα παιχνίδι "η αλεπού" Σλόποταν Βουτσέκοβιτς, που αντιλήφθηκε αμέσως τι έπρεπε να κάνει με τον Άλεξ στο παιχνίδι, κάτι το οποίο ασπάστηκε στη συνέχεια και ο κος Παπαβασιλείου. Έτσι ο Άλεξ, πήρε από το χέρι την Ένωση και έκαναν ένα όμορφο και ήρεμο πρωτάθλημα.

5. Έβλεπε με υπομονή τις διαπραγματεύσεις πώλησης του στην Ομόνοια και δεν έβαζε πίεση. Το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο για το σωματείο μας, αφού ένα πολύ ψηλό ποσό μπήκε στο ταμείο μας.

6. Χωρίς να του ζητηθεί, χάρισε στο σωματείο μας δύο ολόκληρους μισθούς.

Σήμερα, όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παραλιμνίου παρακολουθεί τον μάγο Άλεξ Ντα Σίλβα και καμαρώνει για τα επιτεύγματα του.

Συγχαρητήρια, τεράστιε Άλεξ Ντα Σίλβα!!