Θα μπουν πολλά γκολ στο ΓΣΖ; (Οι αποδόσεις της Bet on Alfa)

Πολλές επιλογές προσφέρει η Bet on Alfa για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και τη Δόξα με τον οποίο αρχίζει η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με ακλόνητο φαβορί το ΑΠΟΕΛ με την απόδοση να είναι μόλις στο 1.10, αλλά και με πολλές άλλες επιλογές σε αρκετές κατηγορίες, η Bet on Alfa προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές και από τον αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος πιο εύκολα από ποτέ. Το διπλό της Δόξας έχει απόδοση 17.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 8.00. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επιλογές που προσφέρει η Bet on Alfa για τα γκολ που θα σημειωθούν στο σημερινό ματς το οποίο αρχίζει στις 19:00 και θα γίνει στο ουδέτερο ΓΣΖ στην παρουσία μόνο συνταξιούχων και παιδιών κάτω από 12 ετών συνοδευόμενα από τις μητέρες τους λόγω τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ.

Το over 1.5 goals έχει απόδοση 1.19 και το under 1.5 goals 4.00, το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.60 και το under 2.5 goals 2.10, ενώ το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.55 και το under 3.5 goals 1.40. Στο 2.95 προσφέρεται από τη Bet on Alfa η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Μπορείτε να κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές τόσο στα 56 πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.