ΔΑΜΙΑΝΟΥ: ''Μας ήθελε περισσότερο η τύχη σήμερα''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου οι Σάββας Δαμιανού και Χρύσης Μιχαήλ μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Αλκή. 

Σάββας Δαμιανού (Αλκή): ''Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους που είχε μόνο μια ήττα από την ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει. Μόχθησαν πολύ τα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έμειναν προσαρμοσμένοι στο πλάνο. Δίκαια κερδίσαμε.  Εκεί που δεν μας ήθελε η τύχη μας σε κάποια προηγούμενα ματς μας ήθελε περισσότερο σήμερα. Θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς για να κερδίσουμε ηρεμία. Ευχαριστώ στον κόσμο που μας ακολουθεί. Η Αλκή παλεύει τα παιχνίδια για την ιστορία της για τους φιλάθλους της''.

Χρύση Μιχαήλ (Ολυμπιακός): ''Συγχαρητήρια στην Αλκή. Όταν το σκορ είναι 3-0 η νίκη της Αλκής είναι δίκαιη. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δημιουργήσαμε τις περισσότερες φάσεις από κάθε παιχνίδι μας φέτος όμως χάσαμε. Κάποια παιχνίδια ήμασταν τυχεροί και πήραμε κάποιους ανέλπιστους βαθμούς σήμερα που είχαμε δημιουργία δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και με τις δυσκολίες που είχαμε από την αρχή φέτος σίγουρα θα έρχονταν κάποιες ήττες. Μιλήσαμε, πρέπει να σηκώσουμε ανάστημα,  και να πάμε στο επόμενο ματς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι στο πλευρό μας και του ζητώ να σταθεί κοντά μας ακόμα περισσότερο γιατί τώρα τους έχουμε περισσότερο ανάγκη. Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να παραμείνουμε στην κατηγορία''.

**Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA. Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy