Ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/φώτο)

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αντρέι Ράντου με τη φανέλα του Άρη και με την Εθνική Ελπίδων της Ρουμανίας δεν περνούν απαρατήρητες. 

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας,www.kerkida.net, αναφέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς (πρώην κόουτς της Ομόνοιας) έχει βάλει στο στόχαστρό του τον 21χρονο αριστερό μπακ.

Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Ράντου και δεν αποκλείεται να προκύψουν σύντομα εξελίξεις ενόψει Ιανουαρίου.

Μάλιστα, χθες ήταν στο Τσίρειο ατζέντης από τη Σερβία (φώτο κάτω) για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Ρουμάνο άσο.

Ο Άρης έχει κοστολογήσει τον παίκτη με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και δεν πρόκειται να πει ΟΧΙ σε περίπτωση που αποζημιωθεί.

Nα σημειωθεί ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες ομάδες που παρακολουθούν τον Αντρέι Ράντου.

*Στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ρουμανία βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου της με 10 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές. Ο Ράντου έχει ισάριθμες συμμετοχές στο αρχικό σχήμα.

Συνολικά έχει 6 συμμετοχές με την U21.

*Eίναι προϊόν των Ακαδημιών της Ντιναμό. Πριν έρθει στον Άρη (πέρσι το καλοκαίρι) αγωνιζόταν στην ACS Berceni, δανεικός από την ομάδα του Βουκουρεστίου.

Έχει 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».