Cablenet για ΑΠΟΕΛ, ΑΝΟ, Πάφο FC, Ερμή και Καρμιώτισσα (Δηλώσεις/φώτος)

Διάσκεψη Τύπου παρέθεσε η τηλεοπτική πλατφόρμα, Cablenet για τις συμφωνίες με ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Πάφο FC, Ερμή και Καρμιώτισσα.

Το kerkida.net ήταν στη Murphy's Pub και σας μετέφερε ζωντανά τη διάσκεψη...

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Νικόλας Σιακόλας είπε: «Η απόφαση να εμπλακούμε στο ποδόσφαιρο είναι στρατηγική απόφαση. Ήταν η κατάλληλη στιγμή.Σαν εταιρεία προσφέρουμε το καλύτερο ίντερνετ. Το κομμάτι του αθλητικού περιεχομένου είναι το τελευταίο του παζλ.Θέλουμε να προσφέρουμε στο κοινό μια νέα εμπειρία. Θα κάνουμε δύο νέα κανάλια. Εκπομπές και μεταδόσεις. Αρχίζουμε το 2019».

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης τόνισε: «Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που είμαστε εδώ. Είναι η μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία στην ιστορία μας. Το ΑΠΟΕΛ θα είναι ο πιο μεγάλος συνεργάτης της εταιρείας».

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή υπογράμμισε: «Τα τηλεοπτικά είναι πολύ σημαντικά. Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από τη συμφωνία. Θα δώσει μια τεράστια βοήθεια στην ομάδα. Είναι ένα τολμηρό διάβημα για να υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Καταλήξαμε εύκολα σε συμφωνία. Η συμφωνία μας ξεκινά το 2019. Εμείς ξεκινήσαμε από φέτος ένα πακέτο».

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος ανέφερε: «Μας έκαναν σωστή προσέγγιση. Η εταιρεία αυτή είναι νέα. Ο Ερμής έκανε ένα καλό deal».

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Κώστας Χατζηστυλλής είπε με τη σειρά του: «Πιστεύουμε ότι η Cablenet ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε στην B΄ Κατηγορία».

Ο πρόεδρος της Πάφου FC Χρίστος Γλυκής σημείωσε ότι: «Είναι πρωτόγνωρη για μας η συμφωνία. Μας έχει πείσει η εταιρεία. Οι ανησυχίες μας έχουν καλυφτεί. Υπογράψαμε με εύκολο τρόπο. Για μας η συμφωνία είναι τριετής».