Βραβεία και δηλώσεις από Λέβι/Ιντιάκεθ

O προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι και ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιντιάκεθ, απέσπασαν το βραβείο winmasters Προπονητής του Μήνα, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, τους πρώτους της ποδοσφαιρικής σεζόν 2017-18 που απονέμεται το σχετικό έπαθλο, προϊόν της συνεργασίας του Συνδέσμου Προπονητών και της winmasters.

Κατά το μήνα Σεπτέμβριο η Ανόρθωση παρέμεινε αήττητη δεχόμενη μόλις ένα γκολ, ενώ επικράτησε του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Τον Οκτώβριο η AEK πέτυχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Λέβι: «Ισορροπία πάνω απ’ όλα»
Παραλαμβάνοντας το έπαθλό winmasters Προπονητής του Μήνα, μιλώντας για τη σημασία της άμυνας, ο κ. Λέβι σημείωσε πως «το πιο σημαντικό είναι η ισορροπία. Αν σκοράρεις εύκολα, τότε έχεις περιθώριο να δεχτείς γκολ. Εάν όμως δεν σκοράρεις συχνά, τότε δεν μπορείς να δέχεσαι γκολ. Η φιλοσοφία μου υπαγορεύει πως η ομάδα πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένη στην άμυνα και στην τακτική».

Ιντιάκεθ: «Μεγάλη τιμή»
Από την πλευρά του ο κ. Ιντιάκεθ, αναφορικά με τη βράβευσή του για τον Οκτώβριο, σημείωσε πως «είναι μεγάλη τιμή, ειδικά επειδή έρχεται από τους συναδέλφους μου» ενώ μιλώντας για την  ΑΕΚ είπε πως «πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Έχουμε ξεκάθαρη φιλοσοφία, από τον τεχνικό διευθυντή μέχρι τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Παίζουμε για αυτή τη φιλοσοφία. Δουλεύουμε καθημερινά. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού στο γήπεδο».