Τρία σουτ χωρίς πίεση = Τρία γκολ

Η Ομόνοια σε ακόμα ένα παιχνίδι δέχθηκε γκολ χωρίς να κάνει ο αντίπαλος πολλές ευκαιρίες. Μάλιστα αυτή τη την φορά ήταν τρία τα γκολ.

Γίνεται, ουσιαστικά, πολύς λόγος πως το ΑΠΟΕΛ σκόραρε τρεις φορές σε ένα ματς που δεν έκανε πολλές φάσεις και είναι αλήθεια. Δεν πρέπει όμως να εκπλήσσει αφού οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ σούταραν από καλές θέσεις, χωρίς πίεση.

Οι εικόνες την στιγμή που Ζαχίντ και Εφραίμ είναι έτοιμοι να σουτάρουν, είναι χαρακτηριστικές... Παρόλο που και στις τρεις περιπτώσεις υπάρχουν κοντά αρκετοί παίκτες της Ομόνοιας, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ σουτάρουν χωρίς πίεση αφού ο πιο κοντινός "πράσινος" δεν είναι σε θέση που να εμποδίζει ιδιαίτερα.

Εννοείται πως σε κάθε παιχνίδι γίνονται αρκετά σουτ υπό καλές προϋποθέσεις. Αυτό είναι φυσιολογικό. Όμως, όταν σε ένα ντέρμπι, σε τρεις φάσεις σουτάρουν ουσιαστικά ανενόχλητοι παίκτες της ποιότητας του Ζαχίντ και του Εφραίμ, τότε είναι εύκολο να φανταστεί κάποιος το αποτέλεσμα.

Την Παρασκευή ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που βρήκαν ιδανικές προϋποθέσεις να σουτάρουν και το εκμεταλλεύτηκαν στο απόλυτο.