Υποστηρικτής του επερχόμενου αγώνα η Danone - Η Real Madrid επιλέγει… Activia

 

Την υγιεινή διατροφική εμπειρία του Activia επιλέγουν να εντάξουν οι παίκτες της ομάδας Real Madrid στο διαιτολόγιο τους, προετοιμαζόμενοι για την επερχόμενη αναμέτρηση στον αγώνα με την ΑΠΟΕΛ, που θα πραγματοποιηθεί στον Νέο Στάδιο Γ.Σ.Π. 

Με τρεις γευστικές επιλογές (Activia Φράουλα, Activia Τραγανή Απόλαυση και Activia Λευκό) οι παίκτες της ισπανικής ομάδας θα απολαύσουν το μοναδικό Activia, το οποίο σε κάθε συσκευασία του περιέχει τον παράγοντα Bifidus ActiRegularis σε ποσότητα 4 δισεκατομμύρια, που σύμφωνα με κλινικές μελέτες φτάνει “ζωντανός” στο πεπτικό. Επιπλέον, τo Αctivia φροντίζει την πεπτική υγεία* με την απολαυστική του γεύση και την ποικιλία των επιλογών που προσφέρει: Φρούτα, Λευκό, Αγελάδος και με Δημητριακά, ώστε ο καθένας να διαλέγει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο.

 
Η συνεισφορά με παροχή προϊόντων, αποτελεί μέρος της στρατηγικής CSR της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., συμβάλλοντας ενεργά στην ευημερία, τις πολιτισμικές και αθλητικές δράσεις της κοινωνίας.

Τα προϊόντα ACTIVIA διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία CTC Argosy LTD 

Ο αγώνας, διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League την ερχόμενη Τρίτη, 21 Νοεμβρίου.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ DANONE A.E.
Η Danone Α.Ε. είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες τροφίμων στον κόσμο. Με 160 εργοστάσια (γαλακτοκομικών, εμφιαλωμένου νερού, βρεφικής και κλινικής διατροφής) και περίπου 80.000 εργαζομένους, ο όμιλος Danone έχει παρουσία και στις πέντε ηπείρους, σε περισσότερες από 120 χώρες. 
Η Danone συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του περιοδικού Fortune με τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις και αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες τροφίμων στον κόσμο. Αποστολή της είναι να προάγει την υγεία, διαθέτοντας γευστικά, θρεπτικά και οικονομικά τρόφιμα και ποτά, σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους. Η εκπλήρωση αυτής της αποστολής έχει συμβάλλει ουσιαστικά στη διαρκή και ταχεία ανάπτυξη της Danone.

 

*Στο πλαίσιο ισορροπημένης διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής. Το Activia περιέχει ασβέστιο το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων. 200gr Activia= Πηγή Ασβεστίου