ΧΡΥΣΗ αλλαγή, χρυσό ΓΚΟΛ (φώτος)

Μ΄ένα γκολ του Ντεούλ (84΄), ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Δόξα στο 57΄, η Πάφος επικράτησε με 1-0 της ομάδας της Κατωκοπιάς επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα της Πάφου ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο καταφέρνοντας να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος. 

Το www.kerkida.net ήταν στο Στέλιος Κυριακίδης… 

Η πρώτη τελική στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 2ο λεπτό και ήταν για την Δόξα. Ο Ενινφούλ ήταν αυτός που επιχείρησε με σουτ εκτός περιοχής να γίνει απειλητικός όμως η μπάλα πέρασε έξω. Η Πάφος απάντησε με τον Κοβαλένκο στο 4ο λεπτό όμως το εξαιρετικό σουτ του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων πέρασε λίγο έξω. Φτάνοντας στην συμπλήρωση του 10ου λεπτού, ο Γεράσιμος Φυλακτού πήγε να αιφνιδιάσει πιάνοντας ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή όμως ο Γκρεμσλ σε δύο χρόνους μπλόκαρε. 

Στο 21ο λεπτό ο Λούκας Χατζηλούκας προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή. Μουχτάρης τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει και να αντικατασταθεί από τον Μπα. Ένα λεπτό αργότερα η Πάφος απείλησε ξανά με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπρουλς όμως η μπάλα πέρασε έξω. 

Η Πάφος είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Φτάνοντας στο 41΄ ο Ζαχαρίου αν και ήταν σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκάμποβς. 

Δεύτερο μέρος:

Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου στο Στέλιος Κυριακίδης. Ο Λούκα Έλσνερ προέβη στην πρώτη του διορθωτική κίνηση στο 56΄. Ο Κοβαλένκο ήταν αυτός που αντικαταστάθηκε από τον Ντεούλ. 

Το πρώτο σουτ στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε στο 69ο λεπτό. Ο Ντεούλ προσπάθησε από πολύ μακριά να απειλήσει ωστόσο ήταν άστοχος.

Η Πάφος ανέβασε στροφές στα επόμενα λεπτά. Οι γηπεδούχοι πήρα μέτρα στο γήπεδο όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Γκρεμσλ.

Στο 80΄ ο Γκουλόν δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Κόπριβετς, ο Σαντίκ πήγε να ευνοηθεί και να βρεθεί φάτσα με το 0-1 όμως ο Σλοβένος έδιωξε σε κόρνερ.   

ΓΚΟΛ στο 84΄

Έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, η Πάφος άνοιξε το σκορ με τον Ντεούλ. Ο Μπρούλς ήταν αυτός που γύρισε ωραία την μπάλα στην περιοχή από δεξιά με τον Ντεούλ με ψύχραιμο πλασέ να την στέλλει στα δίκτυα του Γκρεμσλ. 

Πάφος: Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίγκεζ, Χόριτς, Μπρουλς (88΄ Χριστοδούλου) Ζαχαρίου (61΄ Καμαρά) Γκάμποβς, Φυλακτού, Μοστέφα, Γκουλόν, Κοβαλένκο

Δόξα: Γκρέμσλ, Μουχτάρης (21΄ Μπα) Ρεδόνδο, Παπαφώτης (67΄ Γκόμες) Λουίς Κάρλος (80΄ Κιφουέντι) Πίκολι, Κένιντι, Ασαμόα, Ζατλ, Ενινφούλ, Σαντίκ

Κίτρινες: /Ενινφούλ, Πικολι, Ρεδόνδο

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy