ΚΛΑΜΑ τούρκων... επικαλούνται την AS και θέλουν αναγνώριση!

Με πρωτοσέλιδο της η t24.com.tr φιλοξενεί τον τίτλο Ισπανικά ΜΜΕ- οι Ελληνοκύπριοι εμποδίζουν την αναγνώριση του ποδοσφαίρου στα κατεχόμενα.

Οι τούρκοι κάνουν λόγο για τα ρεπορτάζ Ισπανικών ΜΜΕ και ειδικά της AS (ΕΔΩ), η οποία πήγε στα κατεχόμενα με την ευκαιρία της καθόδου της στην Κύπρο για τον αγώνα της Ρεάλ με το ΑΠΟΕΛ, όπου αναφέρεται στο πρωτάθλημα των κατεχομένων και πως δεν αναγνωρίζεται από την ΦΙΦΑ. Οι τούρκοι με πονηρό και προπαγανδιστικό τρόπο αξιοποιώντας την παρουσία των Ισπανών επιρρίπτουν ευθύνες στη δική μας πλευρά ότι στέκεται αδίκως εμπόδιο στους τουρκοκύπριους.

Βέβαια επί της ουσίας η AS δεν παρουσιάζει το θέμα όπως οι τούρκοι το... μεταφράζουν. Ναι μεν αναφέρεται στα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο κλπ αλλά δεν παρεμβαίνει στο πολιτικό θέμα. Βέβαια το σημαντικότερο από όλα είναι πως παραπληροφορούν καθώς είναι αδύνατη η αναγνώριση του πρωταθλήματος τους από την στιγμή που δεν γίνεται μέσω της ΚΟΠ, της ομοσπονδίας που αναγνωρίζει η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ ως την μοναδική νόμιμη στο νησί.