Συμβιβασμός στο ντέρμπι του "ΓΣΖ" (Φώτος)

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Καρμιώτισσα και ΕΝΠ συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 0-0 στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στο «ΓΣΖ». Ελαφρώς καλύτερη η Καρμιώτισσα, είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. έπαιξε για το «Χ» η Ένωση και πήρε τον εκτός έδρας βαθμό.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

-Έναρξη.

-Χωρίς κάποια φάση στο πρώτο δεκάλεπτο. Παιχνίδι κέντρου, με την Καρμιώτισσα να έχει την ελαφριά υπεροχή.

-Ανέβηκε η Ένωση και είχε 1-2 καλές προσπάθειες με τον Κολοκούδια και τον Κυριάκου.

-Φοβερή ευκαιρία στο 19’ για την Καρμιώτισσα. Μετά από ωραία συνεργασία από δεξιά, ο Βαττής έκανε το γύρισμα, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίκτυα αλλά με τάκλιν αυτοθυσίας πάνω στην γραμμή ο Μπάσο έδιωξε σωτηρία.

-Ένα καλο σουτ του Γκένοφ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καϊρίνος, ήταν η μοναδική φάση στα επόμενα λεπτά μέχρι και το 35'.

-ΔΟΚΑΡΙ για την Καρμιώτισσα. Σε στημένη φάση, ο Πάντος από κοντά έκανε την προβολή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

-Τέλος ημιχρόνου.

-Έναρξη β' μέρους.

-Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος, κι αυτή για την Καρμιώτισσα. Μετά από γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, ο Βαττής κατέβασε ωραία στον Κυριάκου ο οποίος από κοντά πλάσαρε ψηλά έξω στο 55’.

-Στο 66’ οι γηπεδούχοι πλησίασαν ξανά στο γκολ. Ο Πάντος ελίχθηκε από δεξιά και έκανε την σέντρα, ο Αρότσα έκανε το βολέ στην κίνηση, ο Ρομέρο έδιωξε, ο Οικονόμου δεν βρήκε την μπάλα αλλά ο Εντμάρ από κοντά ολιγώρησε και έχασε την ευκαιρία.

-Φτάνοντας στο 80', πιέζει για γκολ η Καρμιώτισσα. Η ΕΝΠ κλείστηκε πίσω και περιμένει να χτυπήσει με κάποια κόντρα.

-Τέλος, στο 0-0.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Καϊρίνος, Αποστολόπουλος, Βαττής, Σουάρεζ, Πάντος (Κύπρου), Κυριάκου, Δημητρίου, Αρότσα, Παστελλής, Εντμάρ (Μγκούνι), Πίτσιλλος.

ΕΝΩΣΗ: Ρομέρο, Μπάσο, Γκένοφ (Εντενίλσον), Κουμής (Γιωρκάτζιης), Ανδρέου, Σελεστίνο, Οικονόμου, Κολοκούδιας, Μέρτακκας, Κυριάκου, Παπαγεωργίου (Κωνσταντίνου).