Ο Μπίδης για τα επεισόδια: ''Οι πρωταγωνιστές είναι ενωμένοι'' (φώτος)

Από το προσωπικό του μέσο δικτύωσης ο Κωνσταντίνος Χαλαμπίδης θέλησε να δώσει τη δική του τοποθέτηση για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, ενώ παράλληλα, ενημέρωσε ότι κορυφαίοι ξένοι και Κύπριοι βάση ψηφοφορίας μαζεύτηκαν όλοι μαζί στα πλαίσια ενός διαφημιστικού σποτ αναφορικά με το FOOTBALL STARS DAY 2017.

Aναλυτικά: 

''Είδα, διάβασα και άκουσα πολλά αναφορικά με τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη Δευτέρα στο παιχνίδι ΑΕΛ V ΑΠΟΕΛ. Τα πλείστα κατακρίνουν ορθώς τα ως έχουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο ενώ για άλλη μία φορά επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια.

Από την άλλη όμως, σήμερα, είχα την ευκαιρία να είμαι παρών σε μία μοναδική στιγμή, όπου 14 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι κορυφαίοι ξένοι και Κύπριοι βάση ψηφοφορίας μαζεύτηκαν όλοι μαζί στα πλαίσια ενός διαφημιστικού σποτ αναφορικά με το FOOTBALL STARS DAY 2017.

Η φιλία και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ήταν απλά εμφανέστατη δια γυμνού οφθαλμού. Τα γέλια και τα πειράγματα μεταξύ αυτών των μεγάλων προσωπικοτήτων και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΩΝ δεν είναι στιγμές μεμονωμένες, είναι τρόπος ζωής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όλοι σήμερα εκφράστηκαν με απογοήτευση και κατέκριναν τα όσα προσφάτως έχουν διαδραματιστεί.

Είναι τόσο απλό αλλά τόσο δύσκολο να μεταφερθεί…Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων είναι ενωμένοι και το μόνο που τους χωρίζει είναι τα 90 λεπτά. Ο φανατισμός και η βία δεν είναι αξίες που κουβαλάει ο Αθλητισμός….Ο Αθλητισμός είναι πολιτισμός…Τίποτα περισσότερο…''