Anytime: Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου με έκπτωση μέχρι και 40%

Η Anytime αυτά τα Χριστούγεννα σου προσφέρει ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου online, επιλέγοντας ετήσια διάρκεια και πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα… Και εξασφάλισε μέχρι και 40% έκπτωση.

Το καλύτερο…

…Η προσφορά ισχύει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, δηλαδή όχι μόνο την πρώτη φορά που ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σου, αλλά και σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου σου.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

Το Economic: Η ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός σου - ευθύνης έναντι τρίτων.

Το Value: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα ευθύνης έναντι τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των καλύψεων: Θραύσης ανεμοθώρακα – παραθύρων και Προσωπικό ατύχημα.

Το Premium: Η περιεκτική ασφάλεια, για εσένα που ζητάς την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός σου. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο.

Η διαδικασία ασφάλισης στην Anytime είναι απλή:

  • Μπες στο www.anytimeonline.com.cy
  • Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα
  • Λάβε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου στο e-mail σου σε 5’

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και μερικά βασικά στοιχεία του αυτοκινήτου και να απαντήσεις σε λίγες, απλές ερωτήσεις. Έτσι, θα εξασφαλίσεις και εσύ όλα εκείνα τα προνόμια μιας παραδοσιακής ασφάλειας:

  • 24ωρη ανθρώπινη εξυπηρέτηση, με απλές διαδικασίες
  • Άμεση ανταπόκριση σε απαιτήσεις
  • Πλήρη Οδική Βοήθεια

Μην χάνεις χρόνο! Επωφελήσου από την προσφορά, υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου, αγόρασε το συμβόλαιό σου μέχρι και 7 Ιανουαρίου και απόκτησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Εξασφάλισε μέχρι και 40% έκπτωση στα ασφάλιστρά σου.