ΤΡΙΠΟΝΤΟ μετά από καιρό (φώτος)

Μεγάλη νίκη για τον Ερμή ο οποίος επικράτησε της Πάφου στο ΓΣΖ με 2-0 φτάνοντας σε τρίποντο μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα η τελευταία νίκη των φτεροπόδαρων χρονολογείται στις 25/11/2017 στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη. Τα γκολ της πρώτης νίκης του Ερμή με προπονητή τον Κώστα Καϊάφα πέτυχαν οι Τσούμου στο 35΄και Εμεγκάρα στο 79΄. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο. Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα.

Δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική φάση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, κυρίως στον χώρο του κέντρου. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ να μένει στο 0-0. Ο Ερμής ανέβασε λίγο ρυθμό στο επόμενο πεντάλεπτο γυροφέρνοντας στην περιοχή του Κόπριβετς. Οι φτεροπόδαροι πίεσαν τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων χωρίς όμως να φτάσουν σε τελική προσπάθεια. 

Διαβάστε επίσης: ΓΣΖ ο Μπρούνο

Στο 23ο λεπτό ο Μπάουμαν επιχείρησε με σουτ να απειλήσει την εστία της Πάφου χωρίς να βρει στόχο. Φτάνοντας στο ημίωρο του αγώνα, ο Γκουλόν έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μοστέφα ο οποίος από το ύψος της περιοχής με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Ερμή. Η φάση στο 33ο λεπτό. 

ΓΚΟΛ με Τσούμου

Ο Ερμής άνοιξε το σκορ με τον Τσούμου στο 35ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο επιθετικός των φτεροπόδαρων με προβολή νίκησε τον Κόπριβετς για το 1-0. 

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Ερμής έχασε άλλες δύο ευκαιρίες. Στο 43ο ο Μαρτίνιουκ με σουτ είδε τον Κομπανί να διώχνει πάνω στην γραμμή πριν η μπάλα πάει στα δίκτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Εμεγκάρα με μακρινό σουτ και με τον Κόπριβετς εκτός θέσης, δεν βρήκε στόχο αφού η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Πάφος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος καταφέρνοντας να κερδίσει μέτρα προς την εστία του Αραμπατζή. Το πρώτο 10λεπτο στο β΄μέρος ολοκληρώθηκε με τον ρυθμό να είναι σαφώς πιο καλός. Στο 58ο λεπτό ο Γιάντζα μπήκε στην περιοχή από πλάγια όμως ο Αραμπατζής έκανε καλή έξοδο μη επιτρέποντας στον ποδοσφαιριστή της Πάφου να γίνει απειλητικός.

Ντεμπούτο για Μοντέιρο

Στο 64ο λεπτό η Πάφος έχασε κλασσική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Μετά από κόρνερ, ο Ντομίνγκεζ έδωσε στον Χόρικ ο οποίος απέναντι από τον Αραμπατζή έστειλε την μπάλα πολύ πάνω από τα δοκάρια. Πάντως η φάση προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φτεροπόδαρων αφού ο Ταραλίδης ήταν τραυματίας στο έδαφος, εντός της περιοχής.  

Ένα εικοσάλεπτο πριν το τέλος του αγώνα, ο Τορμπίνσκι από πολύ μακριά επιχείρησε το σουτ όμως ο Αραμπατζής έδιωξε σε κόρνερ.

Ευκαιρίες η Πάφος, ΓΚΟΛ ο Ερμής

Ο Ερμής κατάφερε να κάνει το 2-0 στην πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Ο Εμεγκάρα έφυγε απέναντι από τον Κόπριβετς και με πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του στο 79ο λεπτό του αγώνα. 

Η Πάφος προσπάθησε να πιέσει και να φτάσει στην μείωση του σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα όμως δεν τα κατάφερε. Ο Ερμής αμύνθηκε σωστά και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη με τον Κώστα Καϊάφα στον πάγκο. 

Ερμής: Αραμπατζής, Σανδραβέλης, Ιμερέκοφ, Ταραλίδης (66΄Κέζος) Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα, Τσούμου, Ζαχάρια, Ντο Σάντος, Ψάλτης (62΄Θεοδώρου) Μπάουμαν (46΄Μοντέιρο)

Πάφος: Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίνγκεζ, Χόρικ, Σικόρσκι, Ντεούλ (66΄Τορμπίνκσι) Φυλακτού, Ρόγκουλιτς (46΄Μπρούλς) Γιάντζα, Μοστέφα, Γκουλόν  (79΄Σταύρου)

Κίτρινες: Μαρτίνιουκ, Αραμπατζής, Ταραλιδης/Γιάντζα, Χόρικ, Μπρούλς

**Ο Ταραλίδης συμπλήρωσε κάρτες και χάνει τον αγώνα με την Ομόνοια

**Ο Αραμπατζής θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια λόγω καρτών

***Χωρίς τον Μπρουλς με ΑΕΛ η Πάφος αφού συμπλήρωσε κάρτες

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy