Ταρίφα η τριάρα και η Ομόνοια... έρχεται! (φώτος)

Συνέχεια με τριάρα στην βαθμολογική αντεπίθεση της Ομόνοιας... Κέρδισε τον Ερμή με 3-0 με σκόρερ τους Χριστοφή (2) και Ντέρμπισαϊαρ και ανέβηκε στους 32 βαθμούς. "Ταρίφα" τα τρία γκολ στις τέσσερις σερί νίκες με Πάφο, Αλκή, Ολυμπιακό και τώρα τους φτεροπόδαρους. Το www.kerkida.net ήταν στο ΓΣΠ...

Από τ' αποδυτήρια... 2-0

Η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι αφού στα πρώτα πέντε λεπτά απείλησε δυο φορές και έκανε γκολ την μια... Πρώτα στο 4' ο Λόπες εξ επαφής σούταρε έξω και έπειτα στο 5' ο Χριστοφή πέρασε και τον Σωφρονίου και άνοιξε το σκορ! Δυο λεπτά αργότερα ήρθε και η τρίτη κλασική ευκαιρία για τους πράσινους και ταυτόχρονα το δεύτερο γκολ... Ο Ντέρμπισαϊαρ βρέθηκε απέναντι απ' τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 2-0! (Δείτε ΕΔΩ τα γκολ)

Τα δυο γρήγορα τέρματα άλλαξαν την εικόνα στην συνέχεια αφού η Ομόνοια πλέον δεν είχε λόγο να πιέζει ιδιαίτερα. Με παιχνίδι υπομονής έλεγξε τον ρυθμό και έψαξε το τρίτο γκολ, χωρίς άλλες σημαντικές φάσεις στα πρώτα 30 λεπτά. Η επόμενη ήρθε στο 34' με ένα σουτ του Μαντούρο που πήγε λίγο έξω, όπως και εκείνο του Ματ στο 45+1'. Στο επόμενο λεπτό ο Άγγλος απείλησε ξανά όμως ο Νταμσέφσκι έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Από την άλλη ο Ερμής ουσιαστικά ήταν ακίνδυνος. Έφτιαξε σε κάποιες στιγμές τις προϋποθέσεις να απειλήσει αλλά η "πράσινη" άμυνα δεν πιέστηκε ιδιαίτερα.

Ξανά Τζίμης και τέλος

Το παιχνίδι επανάρχισε με διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους αφού στο 46' πρώτα ο Ντέρμπισαϊαρ με κοντινή κεφαλιά δεν τα κατάφερε και στην εξέλιξη ο Χριστοφή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 61' η Ομόνοια είχε νέα καλή στιγμή, με φάουλ του Τζαρσίνιο που πήγε λίγο έξω και στο 64' το παιχνίδι "τελείωσε" όταν ο Χριστοφή με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή έγραψε το 3-0!

Το γκολ δεν άλλαξε κάτι αφού η ομάδα του Πέτεφ συνέχισε να ελέγχει απόλυτα και να φτιάχνει ευκαιρίες... Στο 83' ο Κατελάρης αστόχησε για λίγο, στο 84' ο Σωφρονίου απέκρουσε το σουτ του Ντέρμπισαϊαρ και στο 87' ο Άγγλος ξανά, σούταρε έξω. Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή του Βύντρα στην δράση αφού πήρε τη θέση του Τζαρσίνιο στο 80'.

Ομόνοια: Μιχαΐλοφ, Τζαΐλσον, Καντέ, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Μαντούρο, Σοάρες, Χριστοφή (89' Παναγιώτου), Τζαρσίνιο (80' Βύντρα), Λόπες (91' Αζίζ), Ντέρμπισαϊαρ

Ερμής: Σωφρονίου, Σανδραβέλης, Νταμσέφσκι, Μπάουμαν (54' Ράντου), Τσίνα (69' Ψάλτης), Ιμερέκοφ, Πατσέκο, Εμεγκάρα, Τσούμου, Μοντέιρο, Μαρτίνιουκ

Κίτρινες: Κατελάρης 75' / Νταμσέφσκι 60', Ράντου 75', Μοντέιρο 77'

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

- Τρίτη κίτρινη για τον Φάνο Κατελάρη που δεν παίζει με την ΑΕΛ.

- Στα 11 γκολ ο Ματ Ντέρμπισαϊαρ.

- Στα 6 γκολ ο Δημήτρης Χριστοφή.

- Πριν το ξεκίνημα τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου της Ομόνοιας, Τάκη Αντωνίου.

- Διαιτητής ήταν ο Λούκας Σωτηρίου, με βοηθούς τους Ιωάννη Λαζάρου - Μάριο Δημητριάδη, τέταρτο τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή και παρατηρητή τον Μιχάλη Παπαβαρνάβα.

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy