Τεσσάρα, ανατροπή και... Τολεμές επιστροφή! (Φώτος)

Τυπικής διαδικασίας τα τελευταία λεπτά, με την ΑΕΚ να κάνει διαχείριση του υπέρ της σκορ, να μην κινδυνεύει και να φτάνει σε τέταρτο γκολ ξανά με τον Τολεμές! Στο 85' μετά από ασίστ του Τέτε, ο Γάλλος... killer νίκησε για τρίτη φορά τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 4-1 και το δικό του χατ τρικ!

Η διάταξη τη ΑΕΚ

Κάτω απ' τα γκολπόστ ο Πάμπλο, δεξί μπακ ο Σόρια, αριστερό μπακ ο Αντωνιάδης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Καταλά και Τρουγιόλς. Αμυντικά χαφ οι Λαρένα και Λαμπάν, σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Τομάς, έξω δεξιά ο Ακοράν, έξω αριστερά ο Τέτε και στην κορυφή της επίθεσης ο Τολεμές.

Η διάταξη του Άρη

Κάτω απ' τα γκολπόστ ο Νουρεντινόσκι, δεξί μπακ ο Μουλόπουλος, αριστερό μπακ ο Ευσταθίου και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κούσας και Ντρομπάροφ. Αμυντικά χαφ οι Παναγή και Παχίπης, σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Φράγκος, έξω δεξιά ο Γιούσεφ, έξω αριστερά ο Μαλεκκίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Πάγκαλος.

Καλός ρυθμός στο ξεκίνημα

Πολύ καλός ο ρυθμός στο πρώτο δεκάλεπτο. Η ΑΕΚ πήρε από νωρίς την κατοχή, κυκλοφόρησε την μπάλα και πλαγιοκόπησε έχοντας δύο καλές στιγμές με Λαρένα και Τομάς ενώ από την πλευρά του Άρης ναι μεν είχε μεγαλύτερη προσήλωση στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά στην πρώτη φορά που βρήκε χώρο έφυγε στην αντεπίθεση και απείλησε με τον Γιούσεφ.

Κατοχή αλλά...

Σταδιακά ο ρυθμός άρχισε να μειώνεται και η ΑΕΚ είχε μεν την κατοχή, χωρίς όμως να μπορεί να τελειώσει κάποια φάση. Μοναδική άξια αναφοράς φάση μέχρι και το 20', ήταν ο τραυματισμός του ιδιαίτερα φορμαρισμένου Ακοράν που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, με τον Χέφελ να παίρνει την θέση του στο 17'.

ΓΚΟΛ με Φράγκο!

Φτάνοντας στο 25', ο Άρης απείλησε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο και έφτασε στο γκολ! Ξανά από αριστερά, μετά από λάθος του Σόρια που δεν μπόρεσε να γυρίσει με το κεφάλι στον Πάμπλο, ο Μαλεκκίδης έγινε κάτοχος και έκανε το παράλληλο γύρισμα με την μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Φράγκος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0!

Σωστή... υπεράσπιση

Παρά το γκολ του Άρη, η ομάδα της Λάρνακας δεν μπόρεσε να δείξει άμεση αντίδραση. Συνέχισε να έχει την μπάλα στην κατοχή της αλλά χωρίς καλές τελικές προσπάθειες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον Νουρεντινόσκι. Μέχρι και το 40' η Λεμεσιανή ομάδα κατάφερε να υπερασπιστεί σωστά το υπέρ της σκορ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ με Τολεμές!

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Άρης θα πήγαινε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, ήρθε στο 44' ο Φλοριάν Τολεμές να του... χαλάσει τα σχέδια και να ισοφαρίσει σε 1-1! Μετά από επίθεση από αριστερά και ωραία σέντρα του Αντωνιάδη, ο Γάλλος επιθετικός νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και με πλασαριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Νουρεντινόσκι για την ισοφάριση!

Η εικόνα στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ προχώρησε στην δεύτερη του αλλαγή με τον Νέλσον να περνά στην θέση του Σόρια. Ο Πορτογάλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα λεπτά είχε δύο καλά ανεβάσματα από δεξιά που έφεραν καλές προϋπόθεσες. Το παιχνίδι έφτασε στο 60' και το 1-1 παρέμενε ως αποτέλεσμα.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Καταλά!

Στο 63' είχαμε την πρώτη πολύ καλή φάση στο δεύτερο μέρος και ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Χέφελ έφυγε ωραία από δεξιά και έκανε το παράλληλο γύρισμα, όμως το πλασέ του Τομάς πέρασε λίγο έξω. Η ανατροπή δεν άργησε να έρθει από πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ έφτασε στο 2-1! Ο Τέτε κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Λαρένα το εκτέλεσε ωραία στο ύψος της μικρής περιοχής εκεί που ο Καταλά με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Νουρεντινόσκι για το 2-1!

Τολεμές το... δεύτερο χτύπημα!

Στο 75' οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ... κλειδώνοντας την νίκη. Δράστης ξανά ο Φλοριάν Τολεμές, με τον Γάλλο επιθετικό να γίνεται αποδέκτης της κάθετης πάσας του Τομάς, βρέθηκε απέναντι στον Νουρεντινόσκι και τον πλάσαρε ψύχραιμα για το 3-1! Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ... άγγιξε και τέταρτο γκολ, όμως το πλασέ του Χέφελ από πλεονεκτική θέση πέρασε ελάχιστα έξω.

Τέταρτο η ΑΕΚ, τρίτο ο Τολεμές!

Τυπικής διαδικασίας τα τελευταία λεπτά, με την ΑΕΚ να κάνει διαχείριση του υπέρ της σκορ, να μην κινδυνεύει και να φτάνει σε τέταρτο γκολ ξανά με τον Τολεμές! Στο 85' μετά από ασίστ του Τέτε, ο Γάλλος... killer νίκησε για τρίτη φορά τον αντίπαλο γκολκίπερ για το τελικό 4-1 και το δικό του χατ τρικ!

ΑΕΚ: Πάμπλο, Σόρια (46'Νέλσον), Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν (17'Χέφελ), Τομάς (78'Κάσες), Τέτε, Λαμπάν, Τολεμές.

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Φράγκος (81'Δημοσθένους), Μαλεκκίδης (56'Ράντου), Ντρομπάροφ, Πάγκαλος, Παναγή, Κούσας, Γιούσεφ (61Ίονίτσα).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παχίπης, Μαλεκκίδης, Ευσταθίου (3η), Κούσας.

**Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νικόλας Νεοκλέους με βοηθούς τους Πέτρο Πέτρου και Χρίστο Χρίστου.

**Τρεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιάννης Ευσταθίου και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι του Άρη, με τον Απόλλωνα.

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy