ΚΙΚΗΣ: "Δεν είναι επίσημο..." (Είναι OFFICIAL website)!

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο Πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου αναφέρθηκε στον… απόηχο του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα. Μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο νωρίτερα, ανέφερε ότι δεν είναι επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Άχνας ωστόσο μπαίνοντας κανείς στην συγκεκριμένη σελίδα βλέπει να αναγράφεται «official website».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

"Ενημερώθηκα σήμερα τι είχε γίνει. Θεωρώ ότι ήταν άστοχες οι δηλώσεις και πρέπει να λήξουμε το θέμα. Η άγνοια είναι το χειρότερο πράγμα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Νέα Σαλαμίνα. Θεωρώ ότι ήταν στοχευμένες οι δηλώσεις ότι απειλήθηκαν οι παράγοντες της ομάδας από μέλη της οικογένειας μου. Οικογένεια μου είναι  η γυναίκα μου και οι κόρες μου. Μίλησα και το πρωί με τον Πρόεδρο. Τελείωσε το παιχνίδι, ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο και σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ότι έγινε κάτι σημαντικό.

Ενημερώθηκα σήμερα ότι κάποιοι άνθρωποι εκεί που ήταν ο πυρήνας του κόσμου του Εθνικού πανηγύριζαν. Τους είπαν κάποιοι δικοί μας να μην εκδηλώνονται τόσο πολύ. Μια μερίδα του κόσμου, από άγνοια είπε κάποια συνθήματα και έβγαλε κάποια πανό. Η σχέση των Σωματείων είναι άριστη και κάποιοι έρχονται και λένε ότι απειλήθηκαν, στοχοποιώντας μια οικογένεια. Εμείς που είμαστε υπεύθυνοι στα Σωματεία δεν χρειάζεται να ρίχνουμε βενζίνη ειδικά όταν ένα Σωματείο όπως εμείς είμαστε από σήμερα στην Β’ Κατηγορία.

Δέχθηκα οκτώ τηλεφωνήματα από συγγενείς μου που ρωτούν ποιος από την οικογένεια μας απείλησε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Ας το λήξουμε εδώ. Εγώ δεν είμαι πολιτικός, είναι ντόμπρος και τα λέω ντόμπρα. Θεωρώ ότι ο κύριος Λάζος, πρέπει να πει και αυτός δύο λόγια. Νιώθουμε ότι με το να πει μια κοπέλα κάτι στο γήπεδο είναι απειλή;

Δεν είναι επίσημη ανακοίνωση. Είναι κάποια άτομα που μπαίνουν και γράφουν.Δεν ήταν ποτέ επίσημη θέση του Σωματείου.