ΛΑΖΟΣ: "Να είστε σίγουροι πως τέτοιο "έγκλημα" θα το ξανακάνω"

Δηλώσεις στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου παραχώρησε ο Δημήτρης Λάζος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, σχετικά με την ανακοίνωση που αναφέρεται προς το πρόσωπο του για τα όσα είπε στην εκπομπή του ΡΙΚ, Γκολ και Θέαμα... ΕΔΩ η θέση του προέδρου του Εθνικού Κίκη Φιλίππου.

Για την ανακοίνωση του Εθνικού… “Αρχικά τοποθετηθήκαμε μετά το παιχνίδι. Από την στιγμή που ο Εθνικός έβγαλε προκλητικά μια επίσημη ανακοίνωση που ασχολήθηκε με τον κόσμο μας εμείς έπρεπε να απαντήσουμε. Εγώ μετέφερα τα όσα λέχθηκαν σε εμένα από τον αντιπρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας". 

Για την επίθεση προς το πρόσωπό του... "Η τελευταία ανακοίνωση που έχω δει αναφέρεται γενικά σε περιστατικά που έχουν γίνει με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο μας και σε διάφορα άλλα μεταξύ των δύο ομάδων όμως στο υστερόγραφο γράφει ότι δεν αφορά τη Νέα Σαλαμίνα η ανακοίνωση αλλά εμένα προσωπικά. Στο μόνο σημείο της ανακοίνωσης που αναφέρεται το άτομο μου να έχει κάποια σχέση, είναι για τις φωτογραφίες που έχω βγάλει με το τέλος του αγώνα. Θέλοντας τη συσπείρωση του κόσμου μας και όντας μέλος του Γραφείου Τύπου θεώρησα ότι πρέπει να αποτυπώσω τους πανηγυρισμούς της ομάδας μας. Απ΄εκεί και πέρα αν θεωρεί ο Εθνικός ότι έκανα κάτι για το οποίο πρέπει να τα πούμε δικαστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν διέπραξα έγκλημα βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από τους πανηγυρισμούς να είστε σίγουροι ότι τέτοιο έγκλημα θα το ξανακάνω”.

Για τις απειλές… “Ο πρόεδρος και o αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας δέχθηκαν απειλές από άτομα του Εθνικού. Για να είμαστε όμως δίκαιοι ο κ. Κίκης Φιλίππου έχει επικοινωνήσει σήμερα με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο και δεν ξέρω αν γνωρίζει για την τελευταία ανακοίνωση. Ήρθα προηγουμένως σε επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, και μου είπε πως ενημέρωσε τον Κίκη Φιλίππου για τα περιστατικά. Ο κ. Φιλίππου είπε πως αυτά θεωρείται πως έληξαν και έγιναν πάνω στην ένταση ενώ συμφωνήθηκε πως οι σχέσεις των σωματείων θα παραμείνουν φιλικές”.