(ΔΗΛΩΣΕΙΣ από το ΓΣΖ) "Ήταν σημαντικό να περάσουμε"

Διαβάστε όλα όσα είπαν οι δύο προπονητές μετά τον αγώνα της Αγίας Νάπας με την Ανόρθωση στο ΓΣΖ όπου η Κυρία μετά το 1-1 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

ΛΕΒΙ: "Ήταν πολύ σημαντικό για μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Προχωρούμε, βλέπουμε μπροστά. Πλέον η συγκέντρωση μας είναι στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Καλή τύχη στην Αγία Νάπα για το μέλλον"

ΚΚΑΡΑΣ: "Ευχαριστώ τον προπονητή της Ανόρθωσης για τις ευχές. Ήταν ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίζαμε όπως και το πρώτο παιχνίδι, με μαζική άμυνα, να κρατηθούμε πίσω και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες είχαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο στις δύο φάσεις με το δοκάρι, στη συνέχεια είχαμε και εμείς μια καλή ευκαιρία για να προηγθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ισοδύναμο το παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Δυστυχώς ήρθε η αποβολή και το πέναλτι. Τα παιδιά συνέχισαν, πίστευαν, τώρα τελείωσε. Η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε τις συνεχόμενες νίκες. Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου που αντιμετώπισαν ισάξια την Ανόρθωση. Να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και να εκπληρώσουν τους στόχους τους στο πρωτάθλημα"

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy