Η Αστυνομία το ντέρμπι στο ΓΣΠ

Tα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΓΣΠ...

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τους φίλαθλους που θα παρευρεθούν στο στάδιο Γ.Σ.Π. την Κυριακή 21.01.2018 και ώρα 4.00μ.μ., στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ να εκδηλώνονται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Προτρέπονται οι οπαδοί και των δυο ομάδων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 2.30μ.μ.

Επιπρόσθετα, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία στους υπεραστικούς δρόμους και οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις τους.

Ανακοινώνονται οι ακόλουθες διευθετήσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα:
ΑΠΟΕΛ

* Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες κερκίδες. Όλοι οι χώροι στάθμευσης οχημάτων, (εκτός του βόρειου χώρου στάθμευσης), του σταδίου Γ.Σ.Π. είναι διαθέσιμοι για τον φίλαθλο κόσμο.

* Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους στα Δυτικά Ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 2.30μ.μ.
ΑΕΚ

* Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν τη βόρεια κερκίδα και ο χώρος στάθμευσης οχημάτων θα είναι ο βόρειος.

* Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.
Έχει αποφασιστεί ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο στο στάδιο, αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών, και στα ερείσματα του δρόμου, καθώς και τη στάθμευση οχημάτων επί των δρόμων γύρω από το στάδιο κατά τρόπο που να εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων.

Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό και για την τήρηση της τάξης, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή όλων των φιλάθλων.