Το ιστορικό FIFA WORLD CUP™ TROPHY TOUR έρχεται στην Κύπρο

Το ιστορικό FIFA WORLD CUP™ TROPHY TOUR από την Coca-Cola έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο


Το αυθεντικό Τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA επισκέπτεται περισσότερες από 50 χώρες


Το 4ο FIFA World Cup™ Trophy Tour από την Coca-Cola κάνει στάση στη Λευκωσία στις 16 Φεβρουαρίου 2018, δίνοντας την ευκαιρία στους Κύπριους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, να δουν από κοντά το πολυπόθητο έπαθλο. 


Το FIFA World Cup™ Trophy Tour από την Coca-Cola θα δώσει την ευκαιρία σε εκατομμύρια φιλάθλους στον κόσμο να πάρουν μια πρώτη γεύση από το μεγαλύτερο και πολυαγαπημένο αθλητικό γεγονός, το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA™ 2018. Κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής, διεθνούς διαδρομής του επάθλου, η Coca-Cola και η FIFA προσκαλούν τους φίλους του ποδοσφαίρου να δουν από κοντά το Τρόπαιο που θα απονεμηθεί στη νικήτρια ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™. Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν το πιο θρυλικό σύμβολο του ποδοσφαίρου και να μοιραστούν το πάθος τους για το παιχνίδι.


«Είναι μεγάλη τιμή για το νησί μας, το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους σταθμούς του FIFA World Cup™ Trophy Tour. Αναμφίβολα, όσοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα του αθλητισμού, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία», σημειώνει ο Βαγγέλης Μόσχος, Γενικός Διευθυντής στην Αφοι Λανίτης Λτδ.  


Το FIFA World Cup™ Trophy Tour από την Coca-Cola ξεκίνησε το ταξίδι του τον Σεπτέμβριο του 2017 στη Ρωσία και θα επισκεφθεί περισσότερες από 50 χώρες σε έξι ηπείρους, ταξιδεύοντας 126.000 χλμ. στους 9 μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™. Στη Ρωσία, το FIFA World Cup™ Trophy Tour από την Coca-Cola, θα επισκεφθεί 25 πόλεις – πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαδρομή που πραγματοποιείται σε χώρα που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA™ – όπου ένας στους 3 Ρώσους θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το έπαθλο.


Οι Κύπριοι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το εισιτήριό τους (ισχύουν όροι και προύποθέσεις, www.trophytourcyprus.com.cy) στο μοναδικό αυτό γεγονός στις 16 Φεβρουαρίου 2018, με τους πιο κάτω τρόπους:


Αγοράζοντας Coca-Cola από τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ (συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση μέσω της SOCIAL FAMILY CARD), ΜΕΤΡΟ (συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση μέσω της METROΚΑΡΤΑΣ), ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους σε σχετικό κουπόνι), Papantoniou (συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση μέσω της PAPANTONIOU BONUS CARD)


Με την αγορά Coca-Cola, αγοράζοντάς από συγκεκριμένα περίπτερα, έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν αναμνηστικά δώρα Coca-Cola ή διπλά εισιτήρια για το Trophy Tour. Τα περίπτερα που συμμετέχουν είναι MINI MALL και SO EASY KIOSK.


Βάζοντας γκολ στην εκδήλωση που θα γίνει στο Mall Of Cyprus στις 10 Φεβρουαρίου 2018 από τις 11:00-14:00. 


Συμπληρώνοντας στοιχεία τους και μπαίνοντας στην κλήρωση στο site www.trophytour.com.cy.
Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό του ΣΠΟΡ FM στέλνοντας sms CocaCola, κενό και ονοματεπώνυμο στο 2950, από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2018.


Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό του Ράδιο Πρώτο, στέλνοντας sms CocaCola, κενό και ονοματεπώνυμο στο 2233, από τις 15 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2018.


Μπαίνοντας στη σελίδα του Student Life στο Facebook και κάνοντας LIKE, SHARE & COMMENT στο post του διαγωνισμού από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2018, λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση.
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του studentlife.com.cy και δηλώνοντας συμμετοχή στο World Cup Quiz από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2018.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή του Τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλου FIFA™, όπως και για επικείμενους προορισμούς και ημερομηνίες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, φωτογραφίες και βίντεο, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.fifa.com/trophytour,  την επίσημη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/trophytour και την επίσημη σελίδα στο Instagram https://www.instagram.com/trophytour/.


H The Coca-Cola Company διατηρεί μια μακροχρόνια σχέση με τη FIFA από το 1974 και είναι επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™ από το 1978.  


Η Coca-Cola έχει διαφημίσεις από το 1950 σε όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™ και αποτελεί διαχρονικό υποστηρικτή του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα. Φέτος είναι η 4η φορά που η Coca-Cola και η FIFA ενώνονται για να προσφέρουν το FIFA Trophy στον κόσμο.