''Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν στην συνέντευξη Τύπου οι προπονητές Κώστας Καϊάφας και Χρύσης Μιχαήλ μετά το τέλος του αγώνα Ερμής-Ολυμπιακός. 

Χρύσης Μιχαήλ: ''Σίγουρα για τη δική μου ομάδα είναι άσχημο το αποτέλεσμα. Δεν παρουσιαστήκαμε σε καμιά περίπτωση όπως θα έπρεπε σ’ ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Αυτή η εμφάνιση και το βαρύ αποτέλεσμα βαραίνει πλήρως εμένα. Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που μέσα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες ακολούθησε την ομάδα. Έχουν μείνει για μας πέντε τελικοί. Όπως είπα από την αρχή της χρονιάς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την παραμονή''. 

Κώστας Καϊάφας: ''Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας το σημερινό. Παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι από τον αντίπαλο και πετύχαμε τέσσερα γκολ το πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι το παιχνίδι τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο. Με αυτό τον καιρό θα ήταν δύσκολο να επιστρέψει. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια και θέλουμε να κτυπήσουμε το επόμενο παιχνίδι ούτως ώστε να μας εξασφαλίσει σιγά-σιγά την παραμονή''. 

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy