Διπλό με… ΓΚΟΛΑΡΑ (φώτος)

Η Ανόρθωση κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Πάφο μετά το 1-0 επί της τοπικής ομάδας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με πανέμορφο τρόπο ο Καρλίτος στο πρώτο ημίχρονο. Η Κυρία με την νίκη της αυτή έφτασε τους 47 βαθμούς. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο, διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα

Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση στις δύο εστίες. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 11ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έμεινε στην καρδιά της περιοχής του Κόπριβετς με τον Σίλντενφελντ να προσπαθεί να πλασάρει όμως απομάκρυναν οι αμυντικοί. 

Δύο λεπτά αργότερα η Πάφος απάντησε στις ευκαιρίες με τον Σικόρσκι. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε στην περιοχή του Αρούς όμως το σουτ του αποκρούστηκε από τον Ισραηλινό. 

Ο ρυθμός έπεσε μέχρι το 35ο λεπτό. Η Πάφος πήρε μέτρα στο γήπεδο φτάνοντας κι αυτή σε ορισμένες περιπτώσεις προς την εστία του Αρούς χωρίς να προκαλέσει μεγάλο κίνδυνο. 

Έξι λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ντάνιελ Πράνιτς πήγε να πετύχει ένα φοβερό γκολ όταν από πολύ μακριά έπιασε δυνατό σουτ όμως ο Γιαν Κόπριβετς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

ΓΚΟΛΑΡΑ ο Καλό

Ακριβώς στο 40ο λεπτό η Ανόρθωση βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολάρα του Καρλίτος. Ο εξτρέμ της Κυρίας από δεξιά και πλάγια εκτός της περιοχής με φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Κόπριβετς ο οποίος ήταν λίγο πιο μπροστά από την εστία του. 

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Πάφος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 52ο λεπτό. Ο Φυλακτού με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Σικόρσκι ο οποίος με δυνατό σουτ είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Αρούς ο οποίος στάθηκε τυχερός στην συγκεκριμένη φάση. 

Η Πάφος προσπάθησε να ανέβει μέτρα και να φτάσει στην περιοχή του Αρούς. Στο 65ο λεπτό ο Φυλακτού βρέθηκε λίγο έξω από την περιοχή όμως το σουτ του κόντραρε στα σώματα.

Η πρώτη αξιόλογη φάση για την Ανόρθωση στο 2ο μέρος ήρθε στο 69ο λεπτο. Ο Ιγκιεμπόρ έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Κόπριβετς. 

Φτάνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Οικονομίδης προσπάθησε να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε σε κόρνερ. 

Τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Τορμπίνσκι έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όμως το πολύ ωραίο σουτ του απέκρουσε σε κόρνερ ο Αρούς. 

Το γκολ του Καρλίτος έμεινε ως το τέλος με την Ανόρθωση να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο. 

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίγκεζ (71΄Γκουλόν) Σικόρσκι, Μπρουλς, Ντεουλ, Φυλακτού, Ρόγκουλιτς (70΄Τορμπίνσκι) Ταραβέλ,Τζάνζα, Μοστέφα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρούς, Πηλέας, Σίλντενφελντ, Βίκτορ, Κοφί, Ιγκιεμπόρ, Οικονομίδης, Πράνιτς (94΄Χατζηπασχάλης) Σισέ, Καρλίτος (85΄Παλάνκα) Ντούρις (90΄Ματθαίου)

Κίτρινες: Τζάνζα, Ντομίγκεζ, Κομπανί/Καρλίτος, Οικονομίδης, Ντούρις

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy