ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με δίμπαλο Ντούρις και Πράνιτς (φώτος)

Η Ανόρθωση μετά την ήττα από την Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 του Ολυμπιακού στο Μακάρειο. Δύο γκολ κι΄ένα δοκάρι ο Ντούρις, σκόραρε και ο Ντάνιελ Πράνιτς. Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με την νίκη της έφτασε τους 50 βαθμούς. Στους 17 έμεινε ο Ολυμπιακός.

Το www.kerkida.net ήταν στο ΜΑΚ, διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα… 

΄Α ΉΜΙΧΡΟΝΟ

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν με την Ανόρθωση να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την Κυρία να προσπαθεί να πιέσει την άμυνα των μαυροπρασίνων. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Χρύση Μιχαήλ είχαν ως κύριο μέλημα τους να κλείσουν τους χώρους προς την εστία του Χίντι. Στο 9ο λεπτό ο Καλό κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο για την Ανόρθωση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρούμπεν Ράγιος στέλντονας την μπάλα πάνω στο τοίχος. 

Στο 23ο λεπτό ο Ρούμπεν Ράγιος έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή όμως ο Χίντι απέκρουσε με τις γροθιές. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Τόρες. Έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά ο επιθετικός των γηπεδούχων έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο άουτ. 

Στο 35ο λεπτό η Ανόρθωση έχασε δύο ευκαιρίες να κάνει το 0-1. Αρχικά ο Παλάνκα έστειλε με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή την μπάλα στο τοίχος. Στο ίδιο λεπτό ο Ράγιος έκανε ωραίο σουτ εκτός περιοχής αναγκάζοντας τον Χίντι να κάνει σπουδαία επέμβαση κρατώντας το μηδέν για τον Ολυμπιακό.

Δύο ΓΚΟΛ ο Ντούρις 

Στο 36ο λεπτό ο Ντούρις άνοιξε το σκορ στο Μακάρειο πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ανόρθωσης. Ο Καλό έκανε ωραία σέντρα από δεξιά με τον επιθετικό της Κυρίας να στέλνει με το κεφάλι την μπάλα στα δίκτυα του Χίντι. Μόνος αμαρκάριστος ο φορ των φιλοξενουμένων στην συγκεκριμένη φάση. 

Μάλιστα ο Ντούρις δεν έμεινε μέχρι εκεί καθώς στο 41ο λεπτό  με λόμπα έκανε το 2-0. Εξαιρετικό το δεύτερο γκολ του επιθετικού της Ανόρθωσης. Προηγουμένως ο Ολυμπιακός προσπάθησε με τον Τριμπό να φτάσει σ΄ένα γκολ αλλά το σουτ του πέρασε έξω. 

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ντούρις ήταν άτυχος αφού το σουτ του εντός της περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι του Χίντι. Η φάση στο 47ο λεπτό.

Στο 55ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σωτηρίου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο έξω. Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ με τον Τόρες. Ο Πολίτσι βρήκε με ωραία πάσα τον συμπαίκτη του εντός της περιοχής όμως το σουτ πέρασε έξω. 

Φτάνοντας στην συμπλήρωση μίας ώρας ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα μια ευκαιρία και πάλι με τον Τόρες όμως η κεφαλιά του πέρασε έξω. 

Μπαίνοντας στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα η Ανόρθωση απείλησε με τον αρχηγό της. Ο Ζοάο Βίκτορ έπιασε σουτ λίγο έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Καλό όμως ο Χίντι είχε απάντηση αποκρούοντας. 

ΓΚΟΛ ο Πράνιτς

Στο 74ο λεπτό η Ανόρθωση έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Ράγιος έστειλε την μπάλα με ωραίο τρόπο στον Πράνιτς ο οποίος εντός της περιοχής με δυνατό σουτ έκανε το 3-0 για την Κυρία. 

Τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Χίντι είπε “όχι” στον Ράγιος ο οποίος στο ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Σίλντενφελντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά. Δεύτερο δοκάρι για την Ανόρθωση στο παιχνίδι. 

Ολυμπιακός: Χίντι, Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες, Κάστρο (82΄Παντελή) Σεραφείμ (46΄Πολίτσι) Βαλικάεφ, Αντωνίου, Σωτηρίου, Ζιαμπάρης, Τριμπό (46΄Καπαρτής)

Ανόρθωση: Αρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Καρλίτος (72΄Κοφί)  Ράγιος, Παλάνκα (64΄Αράζ) Ντούρις, Βίκτορ, Πράνιτς (84΄Οικονομίδης) Ιγκιεμπόρ

Κίτρινες: Αντωνίου, Κάστρο/-

Διαιτητής: Μασιάς Δημήτρης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρα Νίκος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκου Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας
Παρατηρητής Διαιτησίας:Ξάνθου Ανδρέας
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy