ΙΣΜΑ - "Με φώναζαν γαμ@@@@ο μαύρο"

Ο Ίσμα Γκονσάλβες μίλησε για τους λόγους που έφυγε από την Χαρτς και αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ρατσισμού από μερίδα του κόσμου της ομάδας...

"Δέχθηκα μια πρόταση από το Ουζμπεκιστάν και ήταν για πολλά χρήματα. Δεν ήθελα να φύγω από την Χαρτς στην αρχή αλλά το πρόβλήμα ήταν πως η οικογένειά μου δεν ερχόταν πλέον στα παιχνίδια. Υπήρχαν κάποιοι που έκαναν ρατσιστικά σχόλια για μένα στο γήπεδο και η οικογένειά μου δεν ένιωθε καλά. Ήταν η μειοψηφία αλλά τα αρνητικά πράγματα ακόμα και από μια μειοψηφία μπορούν να έχουν μεγάλο αντίχτυπο.

Η οικογένειά μου θα έπρεπε να αισθάνεται άνετα στο γήπεδο. Δεν είναι ωραίο όταν ο γιός μου, η γυναίκα μου και ο αδερφός μου πρέπει να ακούνε καποιους να με φωνάζουν γαμ......ο μαύρο.

Ο αδερφός μου, μου είπε γι' αυτό πρώτη φορά τον Οκτώβριο. Η οικογένειά μου ήρθε στο γήπεδο άλλες 2-3 φορές και αυτά τα σχόλια ακούγονταν συνεχώς. Μετά από αυτό η γυναίκα μου είπε ότι δεν θα έρχεται στο γήπεδο. Ήταν πολύ θυμωμένη.

Επίσης πήρα κάποια ρατσιστικά σχόλια στο Instagram που δεν μπορώ καν να πω γιατί ήταν πολύ, πολύ άσχημα. Ήμουν πολύ απογοητευμένος και δεν κατάλαβα γιατί ο κόσμος ήταν τόσο άσχημος μαζί μου. Είμαστε άνθρωποι και αυτό δεν έπρεπε να συμβαίνει ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου υπάρχουν πολλοί μαύροι".