Στην οκτάδα με δεύτερη νίκη (Φώτος)

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 τον Άρη Λεμεσού στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου και πέρασε στους “8” της διοργάνωσης. 

Παιχνίδι κέντρου
Παιχνίδι κέντρου τα πέντε πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν κενούς διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία. 

Ευκαιρίες για την ΑΕΚ
Στο 8' λεπτό υπήρξε καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ για να ανοίξει το σκορ, έπειτα από προσωπική ενέργεια του Νέλσον που πέρασε τρεις ποδοσφαιριστές, πάσαρε ωραία την μπάλα στον Τομάς με τον τελευταίο να σουτάρει έξω. Η ομάδα της Λάρνακας απειλεί για δεύτερη φορά την εστία του Μιχαήλ στο 21' λεπτό, με τον Τομάς να σουτάρει και τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει εντυπωσιακά.

ΓΚΟΛ για τον Άρη
Στο 27’ λεπτό ο Άρης ανοίγει το σκορ με τον Μαραγκουδάκη. Ο Γιάννης Ευσταθίου γύρισε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και ο Μαραγκουδάκης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Γιωργαλλίδη.

ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ
Ωραίος συνδυασμός Τρισκόφσκι και Τομάς με τον πρώτο να πλασάρει με επιτυχία τον Μιχαήλ και να σκοράρει στο 31' λεπτό κάνοντας το 1-1. Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους κύλησε με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή, να φτιάχνει κάποιες προϋποθέσεις αλλά να μην φτάνει στο δεύτερο γκολ. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 1-1.

Πεσμένος ρυθμός, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις
Πεσμένος ο ρυθμός στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους, με τις ομάδες να μην έχουν δημιουργήσει κάποια ουσιαστική ευκαιρία. Ο Άρης με μια κεφαλιά του Ντρομπάροφ στο 63' λεπτό προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, χωρίς επιτυχία. Η ΑΕΚ απάντησε στο 67' λεπτό, με το δυνατό σουτ του Τομάς να καταλήγει έξω. Μετά από περίπου δέκα λεπτά η ομάδα της Λάρνακας καταγράφει ακόμα μια τελική προσπάθεια χωρίς όμως κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αφού το σουτ του Μαλόκου κατέληξε ψηλά πάνω από την εστία του Μιχαήλ.

ΓΚΟΛ με τον Ρουσιά
Στο 82 λεπτό η ΑΕΚ διπλασιάζει τα τέρματα της με τον Ρουσιά. Ο Αντωνιάδης αφού κινήθηκε πολύ ωραία με την μπάλα, σούταρε, ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε προς στιγμής αλλά έπειτα έχασε την μπάλα με τον Ρουσιά να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μιχαήλ και να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ για το τελικό 2-1.

ΑΡΗΣ: Μιχαήλ, Ευσταθίου, Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροβ, Κυριάκου, Πάγκαλος(65' Κύπρου), Μαμμίδης, Νγκολό(58' Φράγκος), Κούσας, Γιούσεφ, Ταποκό(46' Μαλεκίδης).

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Σόρια, Αντωνιάδης, Καταλά, Τομάς(82' Παναγίδης), Τρισκόφσκι(69' Μαλόκου), Κάσες, Λαμπάν, Νέλσον, Πάνκοφ, Γιάννου(65' Ρουσιάς).

Κίτρινες: Κυριάκου
Κόκκινες:-

**Διαιτητής της αναμέτρησης ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή με βοηθούς τους Ιωάννη Λαζάρου και Χαράλαμπο Ξενοφώντος.
 
**Στο πρώτο παιχνίδι στην ΑΡΕΝΑ η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0.

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy