Το kerkida.net πάει Τελ-Αβίβ!

Το 4ο FIFA World Cup™ Trophy Tour από την Coca-Cola κάνει στάση στη Λευκωσία στις 16 Φεβρουαρίου 2018, δίνοντας την ευκαιρία στους Κύπριους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, να δουν από κοντά το πολυπόθητο έπαθλο. 
 
Το FIFA World Cup™ Trophy Tour από την Coca-Cola θα δώσει την ευκαιρία σε εκατομμύρια φιλάθλους στον κόσμο να πάρουν μια πρώτη γεύση από το μεγαλύτερο και πολυαγαπημένο αθλητικό γεγονός, το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA™ 2018. Κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής, διεθνούς διαδρομής του επάθλου, η Coca-Cola και η FIFA προσκαλούν τους φίλους του ποδοσφαίρου να δουν από κοντά το Τρόπαιο που θα απονεμηθεί στη νικήτρια ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™. Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν το πιο θρυλικό σύμβολο του ποδοσφαίρου και να μοιραστούν το πάθος τους για το παιχνίδι.
 
Η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, αναχωρεί το μεσημέρι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το Τελ-Αβίβ όπου βρίσκεται σήμερα το τρόπαιο και αύριο θα επιστρέψει στην Κύπρο.
 
Το FIFA World Cup™ Trophy Tour από την Coca-Cola ξεκίνησε το ταξίδι του τον Σεπτέμβριο του 2017 στη Ρωσία και θα επισκεφθεί περισσότερες από 50 χώρες σε έξι ηπείρους, ταξιδεύοντας 126.000 χλμ. στους 9 μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™. Στη Ρωσία, το FIFA World Cup™ Trophy Tour από την Coca-Cola, θα επισκεφθεί 25 πόλεις – πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαδρομή που πραγματοποιείται σε χώρα που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA™ – όπου ένας στους 3 Ρώσους θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το έπαθλο.