Πάρτι με ΕΞΑΡΑ (φώτος)

Καταιγιστική η ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε με 6-1 του ήδη υποβιβασμένου Εθνικού και ανέβηκε στους 52 βαθμούς. Δύο γκολ ο Τομάς, δύο ο Τρισκόφσκι, από ένα οι Μαλόκου και Λαρένα. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο, διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα… 

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ξεκίνημα με δύο ΓΚΟΛ

Μόλις στο 8ο λεπτό, η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει το 1-0 με τον Λαρένα. Ο Τρισκόφσκι άλλαξε πολύ ωραία με τον Κάσες, ο Ισπανός έδωσε στον Γιάννου εντός της περιοχής πριν το τελευταίος μοιράσει στον Λαρένα ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Προϊόν ομαδικής δουλειάς το γκολ της ομάδας της Λάρνακας. Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας καθώς και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η επόμενη τελική στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 18ο λεπτό. Ο Τρισκόφσκι ήταν αυτός που έπιασε σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπογκαντίνοφ. Ο Σκοπιανός απείλησε εκ νέου στο 24ο λεπτό. Ο Μοϊσόφ βρήκε από πολύ μακριά τον επιθετικό της ΑΕΚ όμως το σουτ του αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Εθνικού. Τελικά η ΑΕΚ κατάφερε δύο λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 με τον Τομάς. Ο Αντωνιάδης ήταν αυτός που γύρισε την μπάλα στην περιοχή από αριστερά με τον Ισπανό να κερδίζει τις κόντρες και με πλασέ να νικά τον Μπογκαντίνοφ για δεύτερη φορά. 

Τρίσκο και 3-0

Φτάνοντας στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, η ΑΕΚ έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ όμως ο Λαρένα μετά από πάσα του Κάσες έστειλε με πλασέ εκτός περιοχής την μπάλα έξω. Η φάση στο 42ο λεπτό. Τελικά το 3-0 έγινε στο 45+1 με τον Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός βρέθηκε στην περιοχή μετά από ασίστ του Τέτε και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Και τέταρτο

Στο 55ο λεπτό η ΑΕΚ έφτασε στην πρώτη της τελική στο δεύτερο μέρος με τον Γιάννου. Ο επιθετικός των γηπεδούχων με σουτ εντός περιοχής είδε τον Αναστάση να αποκρούει. Δύο λεπτά αργότερα ο Τέτε γύρισε από αριστερά στον Τομάς ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή του τερματοφύλακα του Εθνικού όμως το σουτ του δεύτερου πέρασε πολύ άουτ.  Ότι δεν έκανε σ΄αυτή την φάση το έκανε στο 58΄ο Τομάς. Οι Τρισκόφσκι και Γιάννου συνεργάστηκαν πολύ ωραία με τον Ισπανό να κάνει το 4-0. Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Χουάν Τομάς. 

Και πέμπτο και ΕΚΤΟ!

Στο 71ο λεπτό ο Ιβάν Τρισκόφσκι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και πέμπτο για την ΑΕΚ. Ο Σκοπιανός με όμορφο πλασέ εντός της περιοχής έκανε το 5-0. 

Εννιά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα η ΑΕΚ πέτυχε και 6ο γκολ με τον Μαλόκου. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 6-0. 

Μείωσε ο Ηλία 

Ο Εθνικός πέτυχε το γκολ της τιμής στο 84ο λεπτό με τον Ηλία. Ο νεαρός επιθετικός του Εθνικού με ωραία κεφαλιά εντός της περιοχής νίκησε τον Πάμπλο για το 6-1. 

ΑΕΚ: Πάμπλο, Νέλσον, Αντωνιάδης, Πάνκοφ, Μοΐσοφ, Λαρένα, Τομάς (61΄Ρουσιάς) Κάσες, Τέτε (67' Σόρια) Τρισκόφσκι (75΄Μαλόκου) Γιάννου

Εθνικός: Μποκατίνοφ (46΄Αναστάση) Ρόγκατς, Κκονέ, Χαραλάμπους, Κουσιάππα, Α.Ηλία, Παπαγεωργίου, Ιωάννου, Κάστρο (75΄Ελ Ζέιν) Αρέστη, Μελάς

Κίτρινες: /Παπαγεωργίου, Ρόκατς

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy