Το μοίρασαν στο ΜΑΚ (φώτος)

Ισόπαλες με σκορ 1-1 έμειναν οι Δόξα και Πάφος στον αγώνα που έγινε στο Μακάρειο για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Πάφου άνοιξε το σκορ με τον Μπεριγκό στο 24ο λεπτό. Η απάντηση της Δόξας ήρθε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48΄με σκόρερ τον Ενινφούλ. Στους 31 βαθμούς η Δόξα, στους 25 η ομάδα της Πάφου.

Το www.kerkida.net ήταν στο ΜΑΚ, διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα… 

-Σέντρα στο ματς

-4΄Φάουλ σε καλό σημείο για την Δόξα, το κέρδισε ο Ναρ. Την εκτέλεση ανέλαβε το Παπαφώτης ο οποίος εκτέλεσε με σέντρα όμως ο Κόπριβετς έδιωξε με γροθιές. Ο Ασαμόα πήρε το… ριμπάουντ και με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

-7΄Ο Σισοκό έπιασε ωραίο σουτ στην κίνηση από πλάγια εντός της περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.  

-15΄Φάση για την Δόξα. Ο Παπαφώτης με ωραία κάθετη πάσα έδωσε τον Σαντίκ ο οποίος σε τετ α τετ με τον Σλοβένο είδε τον αντίπαλο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. 

-24΄ΓΚΟΛ για την Πάφο! Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπεριγκό. Ο Ντεούλ βρέθηκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα έξω εκεί όπου ο Γάλλος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

-35΄Φάση για την Πάφο! Ο Μπρουλς έπιασε ωραίο συρτό σουτ εκτός περιοχής, ο Χατζηφραγκίσκου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.  

-39΄ Καλό σουτ από τον Ασαμόα εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα από την εστία του Γιαν Κόπριβετς. Απειλεί μετά από αρκετή ώρα η Δόξα.

-43΄Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο! Ο Ρόγκουλιτς με δυνατό σουτ εντός της περιοχής είδε την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. 

Τέλος πρώτου μέρους, 0-1 η Πάφος

Σέντρα στο δεύτερο μέρος

-48΄ΓΚΟΛ για την Δόξα! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ενινφούλ πιο ψηλά απ΄όλους στο δεύτερο δοκάρι καρφώνει την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1 της Δόξας.

-51΄Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα! Ο Σαντίκ μόνος απέναντι στον Κόπριβετς δεν καταφέρνει να νικήσει τον Σλοβένο ο οποίος σωτήρια στέλνει την μπάλα σε κόρνερ. 

-52΄Άλλη μια μεγάλη φάση για την Δόξα. Ο Λουίς Κάρλος σε πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής με σουτ δεν βρίσκει στόχο.

-60΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρόγκουλιτς από μακριά, η μπάλα πολύ άουτ. 

-66΄Σουτ από τον Ναρ για την Δόξα από πολύ μακριά, εύκολα ο Κόπριβετς.

-70΄Κακό σουτ από τον Σικόρσκι εκτός της περιοχής. Η μπάλα πήγε πολύ άουτ. Ο επιθετικός της Πάφου είχε την επιλογή να μοιράσει στους συμπαίκτες του. 

-84΄Σουτ του Σισοκό για την Δόξα, αδύναμο. 

-90΄Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο. Σέντρα του Μπεριγκό από αριστερά, δυνατή κεφαλιά του Γκάμποβς, δύσκολα ο Χατζηφραγκίσκου. Στο κόρνερ ο Σικόρσκι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα έξω.

ΤΕΛΟΣ

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Σισοκό, Μπα, Μουκτάρης, Ρεδονδο, Παπαφώτης (46΄Λουίς Κάρλος) Πίκολι (46΄Ιωάννου) Ασαμόα, Ναρ, Ενινφούλ (61΄Πουτζιουρής) Σαντίκ 

Πάφος: Κόπριβετς, Κομπανί (75΄Γκάμποβς) Σικόρσκι, Μπρούλς, Ντεούλ (53΄Πογιέτ) Ρόγκουλιτς, Ταραβέλ, Γιάνζα, Μπεριγκό, Μοστεφά, Γκουλόν

Κίτρινες: Μπα/Ταραβέλ, Μοστέφα, Πογιέτ

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy