ΛΕΒΙ: "Αν έχουμε την ευκαιρία για κάτι περισσότερο θα το διεκδικήσουμε"

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Ερμή ο προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι ανέφερε...

"Ήταν ένα αρκετό καλό παιχνίδι και καλό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, από την στιγμή που σκοράραμε ήταν πιο εύκολο το παιχνίδι για εμάς. Είδα και κάτι που δεν μου άρεσε, μετά το 1-0. Αλλά μετά το 2-0 είχαμε τον έλεγχο. Είμαι ικανοποιημένος από την γενική εικόνα, έχουμε κάποια προβλήματα αλλά πιστεύω ότι με την δουλειά θα τα βελτιώσουμε. Μετά από πολύ καιρό έχουμε όλη την ομάδα μαζί μας, είμαστε ανυπόμονοι για το επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι στον προπονητή καλή συνέχεια.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη. Αν έχουμε την ευκαιρία για κάτι περισσότερο θα το διεκδικήσουμε. Είναι καινούργια ομάδα, δοκιμάζω και εγώ διάφορα πράγματα, συστήματα και παίκτες σε διαφορετικές για να κατασταλάξω. Ο σκοπός μας είναι να κερδίζουμε τόσο ως ομάδα όσο και ως παίκτες ξεχωριστά". 

Για το ότι έφτασε στις 60 νίκες όντας προπονητής της Ανόρθωσης: "Δεν μετρώ τις νίκες αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτός ο σύλλογος είναι για εμένα κάτι ξεχωριστό και έχω δεθεί μαζί του. Και με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από αυτόν. Είναι νωρίς να μιλάμε για το τι θα γίνει τη νέα χρονιά και την κατάλληλη στιγμή θα υπάρξουν συζητήσεις με τη διοίκηση".

Από την πλευρά του ο Κώστας Καϊάφας σχολίασε...

"Δυστυχώς η ομάδα μου σε ακόμα ένα παιχνίδι με μεγάλους αντιπάλους η ομάδα δεν στάθηκε στο ύψος της. Υπάρχουν θέματα με τους μεγάλους αντιπάλους, δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο για να διορθώσουμε αυτά τα πράγματα. Θα επικεντρωθούμε τώρα στα δικά μας παιχνίδια, της διαβάθμισης. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς ούτως ώστε να νιώθουμε πιο ασφαλείς. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση".

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy