Πιντσέλι για Μαργκάσα και... σχόλιο Ντα Σίλβα

Από το προσωπικό του μέσο δικτύωσης ο Εντουάρντο Πιντσέλι θέλησε με την σειρά του να  εκφράσει την στήριξή του προς το πρόσωπο του Ρενάτο Μαργκάσα.

Διαβάστε τι έγραψε ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας: 

''Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι φίλος μου, αλλά έχουμε πολλούς κοινούς φίλους. Πάντα τον θαύμαζα, πιστεύω ότι ήρθε στην Κύπρο την ίδια χρονιά με εμένα, το 2008, όπου πάντοτε έδειχνε μεγάλη θέληση και μαχητικότητα για την ομάδα του. Είναι εύκολο όμως να κακομεταχειρίζεσαι και να συκοφαντείς και φαίνεται εύκολο να κατηγορείς κάποιον χωρίς αποδείξεις. Πιστεύω στην ειλικρίνεια αυτού του ποδοσφαιριστή και ανθρώπου. Είμαι πολύ μακριά, βλέπω τι γίνεται στην Κύπρο. Έτσι αφήνω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου για κάποιον που δεν είμαι κοντά του. Mπορεί να θέλουν να το κάνουν σε αυτόν ή σε εμένα και να σε χαρακτηρίσουν ως ένα άτομο χωρίς ηθική, κάτι που δεν είμαστε. Φόρτσα Μαργκάσα, πολλοί γνωρίζουν την ειλικρίνεια σου. Ο Θεός είναι μαζί σου''.

Λίγο αργότερα ακολούθησε σχόλιο του συμπατριώτη του Άλεξ Ντα Σίλβα ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Μαργκάσα από την κοινή τους παρουσία στους πράσινους. 

''Ωραία λόγια… Συμφωνώ μαζί σου 100%''