ΚΑΘΑΡΙΣΕ με ΕΦΤΑΡΑ (φώτος)

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 7-0 της ΠΑΕΕΚ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου εντός έδρας καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση. Τυπικής διαδικασίας ο επαναληπτικός για την ομάδα του Ιντιάκεθ η οποία ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος (4-0 αποτέλεσμα ημιχρόνου). Τρισκόφσκι (2), Γιάννου, Χέφελ, Κάσες, Λαρένα και Ρουσιάς οι σκόρερ της ομάδας της Λάρνακας. 

Το www.kerkida.net ήταν στο γήπεδο, διαβάστε την εξέλιξη της αναμέτρησης. 

1΄Σέντρα στο ματς

3΄Πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ. Ο Τρισκόφσκι βρήκε με ωραία κάθετη τον Γιάννου ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ όμως ήταν άστοχος. 

6΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ με τον Τρισκόφσκι… Ο Σκοπιανός με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαρένα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0 της ΑΕΚ νωρίς στο παιχνίδι. 

9΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ, 2-0 με τον Γιάννου...Ο Τρισκόφσκι με ωραία πάσα βρήκε τον Γιάννου μέσα στην περιοχή κι΄αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ. 

16΄Ευκαιρία για την ΑΕΚ να πετύχει και τρίτο γκολ. Ο Τρισκόφσκι από δεξιά γύρισε παράλληλα την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής εκεί όπου ο Χέφελ με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο έξω. 

**Συμπληρώνοντας 25 λεπτά αγώνα στην ΑΡΕΝΑ, η ΑΕΚ ήταν όπως άλλωστε αναμενόταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν νωρίς δύο γκολ γυροφέρνοντας την μπάλα στην περιοχή της ΠΑΕΕΚ και δημιουργώντας κι΄άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Από την άλλη η ομάδα της ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ προσπάθησε να είναι σταθερή στην άμυνα και να βγαίνει μπροστά με αντεπιθέσεις. 

29΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ, 3-0 με τον Κάσες! Ωραία σέντρα του Αντωνιάδη από αριστερά, ο Κάσες στην καρδιά της περιοχής με κεφαλιά έκανε το 3-0 για την ομάδα της Λάρνακας.

32΄Κεφαλιά του Μοϊσόφ μετά από κόρνερ, εξαιρετική επέμβαση από τον Αγριμάκη. 

33΄Ευκαιρία για την ΠΑΕΕΚ με τον Τζάμα το πλασέ του οποίου πέρασε λίγο έξω. Ωραία αντεπίθεση από την προσφυγική ομάδα. 

45΄Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις... 

45+1΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ, 4-0 με τον Χέφελ. Ωραία πάσα από τον Μαλόκου, ο Χέφελ εντός της περιοχής με σουτ διαμόρφωσε το 4-0. 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

46΄Ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο

47΄Σουτ από τον Μαλόκου στο ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο πλάγια, η μπάλα πάνω από την εστία.

**Προσπαθεί να κρατήσει περισσότερο την μπάλα η ομάδα της ΠΑΕΕΚ. Από την πλευρά της η ΑΕΚ μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου έχει κατεβάσει στροφές μιας και η συνέχεια στο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολη. Όλα αυτά κι ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 54ο λεπτό...

59΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ, 5-0 με τον Λαρένα. Πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ισπανό λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στα δίκτυα.

66΄Πρόβλημα και με Σόρια στην ΑΕΚ. Ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ ζήτησε αλλαγή, την θέση του πήρε ο Νέλσον λίγα λεπτά αργότερα. 

74΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ, 6-0 με τον Ρουσιά. Ο Κύπριος επιθετικός με διαγώνιο πλασέ εντός της περιοχής νίκησε τον Αγριμάκη για 6η φορά. 

79΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ! Πανέμορφο από τον Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός με ανάποδο ψαλίδι μετά από σουτ του Νέλσον έκανε το 7-0. 

81΄Ευκαιρία για την ΠΑΕΕΚ να σκοράρει το γκολ της τιμής. Ο Κωμοδίκης έφυγε ταχύτατα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ όμως ο Γιωργαλλίδης μπλόκαρε σταθερά. 

89΄Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις για το 2ο μέρος...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Σόρια, Αντωνιάδης, Μοϊσόφ (60΄Ρουσιάς) Λαρένα, Τέτε (43΄Μαλόκου) Τρισκόφσκι, Χέφελ, Κάσες (67΄Νέλσον) Πανκόφ, Γιάννου

ΠΑΕΕΚ: Αγριμάκης, Ηλιόπουλος, Αριστοτέλους, Μπρατσιάνι, Σταμπόσλιεφ (78΄Φάχερτι) Παναγιώτου (46' Αντιόλο) Ελευθερίου, Στυλιανού, Θεμιστοκλέους, Τζαμάς (66΄Κωμοδίκης) Φελισιέν 

Κίτρινες: -/Παναγιώτου, Αντιόλο

**Πρώτο γκολ για τους Κάσες και Γιάννου με την φανέλα της ΑΕΚ

Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Αριστείδης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γκίνος Γεώργιος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy