ΔΗΛΩΣΕΙΣ απ΄την ΑΡΕΝΑ

Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών της ΑΕΚ και της ΠΑΕΕΚ μετά το τέλος του αγώνα στην ΑΡΕΝΑ όπου οι Λαρνακείς επικράτησαν με 7-0.

Ιντιάκεθ: “Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε τον αγώνα με την Ανόρθωση. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αυτό θέλαμε, να πάρουμε ένα καλό σκορ και να σκεφτούμε τα ημιτελικά. Τώρα δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Αντιμετωπίσαμε αυτό το παιχνίδι με 100% προσοχή και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα”

Μάκης Σεργίδης: “Ας είμαστε ρεαλιστές, η διαφορά επιπέδου της πρώτης κατηγορίας με την δεύτερη είναι πολύ μεγάλη. Η διαφορά επιπέδου και δυναμικότητας της ΑΕΚ με την ΠΑΕΕΚ είναι χαώδης. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε και όχι να καταστρέψουμε. Έγιναν κάποια λάθη λόγω απειρίας και άγχους. Απέναντι σε τέτοιους παίκτες που τους βλέπουμε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια… Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Ξέραμε ότι με όποια ομάδα και να παίζαμε σ΄αυτή την φάση του κυπέλλου θα είχαμε πρόβλημα. Και μόνο η παρουσία της ΠΑΕΕΚ σ΄αυτή την φάση είναι πολύ σημαντικό”

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy